یکشنبه 25 خرداد 1404

flag
لیست اخبار صفحه :237
الزامات و توصیه های بهداشتی جهت تولید، عرضه ، خرید و نگهداری ماهی قرمز

الزامات و توصیه های بهداشتی جهت تولید، عرضه ، خرید و نگهداری ماهی قرمز

اداره کل دامپزشکی استان تهران ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو و آرزوی سلامتی برای هموطنان عزیز، با توجه به شیوع و پراکنش ویروس کرونا در کشور توصیه می نماید که در خرید و نگهداری ماهی قرمز به نکات ذیل توجه شود:

افزایش نظارت های بهداشتی دامپزشکی در پی شیوع کرونا ویروس در شهر تهران 

افزایش نظارت های بهداشتی دامپزشکی در پی شیوع کرونا ویروس در شهر تهران 

در پی انتشار ویروس کرونا درسطح کشور و همچنین شهر تهران ، اداره دامپزشکی پایتخت پروتکل های نظارتی در خصوص ارتقا بهداشت فردی متصدیان و کارکنان مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و همچنین افراد شاغل در مراکز بسته بندی و قطعه بندی و سرد خانه های شهر تهران که به نحوی در ارتباط با فرآورده های خام دامی می باشند را تشدید کرد.

اقدامات پیشگیرانه اداره کل دامپزشکی استان تهران در راستای پیشگیری ازبیماری ویروسی کرونا

اقدامات پیشگیرانه اداره کل دامپزشکی استان تهران در راستای پیشگیری ازبیماری ویروسی کرونا

دکتر سیدعلی سیدعلی بابائی معاون توسعه و منابع اداره کل درخصوص اقدامات انجام شده در راستای پیشگیری از بیماری ویروسی کرونا گفت: با توجه به ابعاد گسترده شیوع ویروس اقدامات پیشگیرانه در اداره کل و ادارات شهرستان انجام داده ایم

بازدید مشترک از کشتارگاه دام شهرستان ورامین

بازدید مشترک از کشتارگاه دام شهرستان ورامین

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان ورامین: بازدید مشترک کارشناسان اداره دامپزشکی شهرستان با کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان از کشتارگاه دام برگزار شد.

هویت دار بودن فرآورده مهمترین فاکتور در انتخاب محصولات خام دامی است
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قدس عنوان کرد

هویت دار بودن فرآورده مهمترین فاکتور در انتخاب محصولات خام دامی است

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قدس با اشاره به اینکه مهمترین موضوع در فرآورده های خام دامی، بحث هویت فرآورده است گفت: فرآورده هویت دار موجب افزایش اعتماد مصرف کننده، طول عمر بیشتر در نگهداری محصول، فرهنگ سازی و ایجاد رقابت میان تولید کنندگان می شود.

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور