یکشنبه 25 خرداد 1404

flag
لیست اخبار صفحه :236
تشدید نظارتهای بهداشتی بر عرضه فرآورده های خام دامی در آستانه نوروز 99
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ری در آستانه نوروز99 عنوان کرد;

تشدید نظارتهای بهداشتی بر عرضه فرآورده های خام دامی در آستانه نوروز 99

در آستانه نوروز 99 و با عنایت به بروز بیماری کرونا ، انجام نظارتهای بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و کشتارگاههای دام و طیور به طور شبانه روزی در حال انجام است.

کشف 20,000 لیتر روغن حاصل از ضایعات کشتارگاهی در شهرستان ورامین

کشف 20,000 لیتر روغن حاصل از ضایعات کشتارگاهی در شهرستان ورامین

طی بازرسی های انجام شده کارشناسان این اداره از مراکز تبدیل ضایعات این شهرستان میزان 20,000 لیتر روغن حاصل از ضایعات کشتارگاهی به علت سوء استفاده از لوگو و آرم شرکت های دیگر ضبط و پرونده به مراجع قضایی ارسال شد

کشف دو واحد غیر مجاز تولید روغن خوراک طیور

کشف دو واحد غیر مجاز تولید روغن خوراک طیور

طی بازرسی های انجام شده کارشناسان این اداره از مراکز تبدیل ضایعات این شهرستان دو واحد غیر مجاز تولید روغن مخصوص خوراک طیور حاصل از ضایعات کشتارگاهی دام و طیور کشف و پرونده به مراجع قضایی ارسال شد

اطلاعیه

اطلاعیه

الزامات و توصیه های بهداشتی خرید و نگهداری ماهی قرمز شب عید

اطلاعیه(در راستای مقابله با مخاطرات بهداشتی ناشی از آلودگی های میکروبی نظیر کرونا ویروس از طریق فرآورده های خام دامی)

اطلاعیه(در راستای مقابله با مخاطرات بهداشتی ناشی از آلودگی های میکروبی نظیر کرونا ویروس از طریق فرآورده های خام دامی)

روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران در راستای مقابله با مخاطرات بهداشتی ناشی از آلودگی های میکروبی نظیر کرونا ویروس از طریق فرآورده های خام دامی اطلاعیه ای صادر کرد

برگزاری جلسه با مسئولین فنی بهداشتی کارگاه های تبدیل ضایعات شهرستان ورامین

برگزاری جلسه با مسئولین فنی بهداشتی کارگاه های تبدیل ضایعات شهرستان ورامین

جلسه ای در خصوص رفع مشکلات بهداشتی و ساماندهی و تشدید نظارت مسئولین فنی بهداشتی بر اجرای تعهدات برابر ضوابط سازمان دامپزشکی کشور با حضور مسئولین فنی بهداشتی واحد های تبدیل ضایعات در سالن جلسات اداره دامپزشکی شهرستان ورامین برگزارشد

اطلاعیه اداره کل دامپزشکی تهران در خصوص رعایت موازین بهداشتی در تهیه فرآورده های خام دامی

اطلاعیه اداره کل دامپزشکی تهران در خصوص رعایت موازین بهداشتی در تهیه فرآورده های خام دامی

در راستای مقابله با مخاطرات بهداشتی ناشی از آلودگی های میکروبی نظیر کرونا ویروس از طریق فرآورده های خام دامی، مصوبات جلسه هماهنگی اقدامات بهداشتی و پیشگیری مخاطرات بهداشتی در اماکن دامی و مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی که با حضور نمایندگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان دامپزشکی و تشکل های مربوطه تصویب و برای اطلاع و اقدامات لازم به شرح ذیل اعلام می گردد:

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور