لیست اخبار صفحه :41
مرغ های وارداتی تحت نظارت بهداشتی کامل ، آزمایش ، ترخیص و جهت مصرف به بازار عرضه می شود
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان تهران:

مرغ های وارداتی تحت نظارت بهداشتی کامل ، آزمایش ، ترخیص و جهت مصرف به بازار عرضه می شود

از ابتدای سال جاری تا کنون بالغ بر 750کانتینر مرغ وارداتی ، بنا به تشخیص ستاد تنظیم بازار و تحت نظارتهای دامپزشکی وارد کشور شده است که در این میان 2کانتینر به علت عدم تطابق با پروتکل های دامپزشکی ضبط و اجازه مصرف داده نشده است.

مدیرکل دامپزشکی استان تهران از روند واردات تخم مرغ در گمرک شهریار بازدید کرد
در راستای نظارت بر روند واردات:

مدیرکل دامپزشکی استان تهران از روند واردات تخم مرغ در گمرک شهریار بازدید کرد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان امروز جمعه مورخ ۱۴ آبان ۱۴۰۰ دکتر سید علی سیدعلی بابائی مدیر کل دامپزشکی استان تهران همراه کارشناسان ادارات قرنطینه و امنیت زیستی، نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی و حراست از روند واردات تخم مرغ در گمرک شهریار بازدید کردند

  13 آبان روز تسخیر لانه جاسوسی  و روز دانش آموز گرامی باد

13 آبان روز تسخیر لانه جاسوسی و روز دانش آموز گرامی باد

بیش از نیم قرن پیش، آمریکا در کشورمان رسما نفوذ یافت و با بر سر کار آوردن رژیم کودتا و حمایت از خاندان پهلوی، جای پای خود را در این منطقه محکم کرد. پیروزی انقلاب اسلامی، پایانی بر «خط سلطه» بود اما آمریکا با بهره گیری از مهره های وابسته و سازشکار، در قالبی دیگر به فکر ادامه سلطه بود. دخالت ها و جاسوسی های او در شکل «سفارتخانه» گواه روشنی بر آن خط بود. اقدام شجاعانه و انقلابی تسخیر لانه جاسوسی ها و به گروگان گرفتن جاسوسان آمریکایی، از بصیرت و صلابت امتی خبر داد که هم دشمن را خوب می شناخت و هم هرگز حاضر نبود بار دیگر سایه شوم استعمار را بر سر خود ببیند. این خط ضد سلطه، هنوز هم به فضل خدا حاکم است و پیام 13 آبان، جاودانه است.

مانور دورمیزی پیشگیری و مقابله با بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان
مقارن با هفته پافند غیر عامل در شهرستان شهریار برگزار شد:

مانور دورمیزی پیشگیری و مقابله با بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان

به مناسبت آغاز هفته پدافند غیر عامل، مانور دور میزی پیشگیری و مقابله با بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان با حضور کارشناسان دستگاههای اجرایی مرتبط درمحل سالن جلسات جهاد کشاورزی شهرستان شهریار برگزار شد.

برگزاری جلسه هم اندیشی با حضور مسئولین فنی واحدهای پرورش طیور در اداره دامپزشکی شهرستان شهریار
در راستای صیانت از بهداشت عمومی و پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان صورت پذیرفت :

برگزاری جلسه هم اندیشی با حضور مسئولین فنی واحدهای پرورش طیور در اداره دامپزشکی شهرستان شهریار

با عنایت به آغاز موج جدید بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در جهان و به منظور هم اندیشی درخصوص راهکارهای ارتقای امنیت زیستی در واحدهای پرورش طیور،جلسه هم اندیشی در محل اداره دامپزشکی شهرستان شهریار برگزار شد.

آماده باش کامل اداره کل دامپزشکی استان تهران/ رصد و پایش شبانه روزی بیماری آنفلوانزا فوق حاد پرندگان
روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران خبرداد:

آماده باش کامل اداره کل دامپزشکی استان تهران/ رصد و پایش شبانه روزی بیماری آنفلوانزا فوق حاد پرندگان

معاون سلامت دامپزشکی استان تهران در جلسه ستاد آنفلوانزای فوق حاد پرندگان از آماده باش کامل اداره کل دامپزشکی و تجهیز تیم های واکنش سریع، پیشگیری، کنترل و مهار بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در راستای رصد و پایش شبانه روزی این بیماری در استان خبر داد و افزود با توجه به شروع فصول سرد سال و کاهش دمای هوا و آغاز مهاجرت و جابجایی پرندگان مهاجر احتمال شیوع این بیماری و ورود ویروس های جدید تحت تیپ های نا متعارف و ایجاد بیماریزایی در استان وجود دارد.

کشف و جمع آوری یک کارگاه غیر مجاز تولید همبرگر در شهرستان شهریار
در راستای صیانت از بهداشت عمومی صورت پذیرفت :

کشف و جمع آوری یک کارگاه غیر مجاز تولید همبرگر در شهرستان شهریار

در پی دریافت گزارشی مبنی بر تولید انبوه همبرگرهای غیربهداشتی در یک کارگاه فاقد مجوز و غیر بهداشتی و به همت تلاشگران عرصه سلامت اداره دامپزشکی شهرستان شهریار و تیمی از پرسنل دستگاه های اجرایی، کارگاه تولید هبرگر دست ساز غیر مجاز کشف، جمع آوری و پلمپ شد.

مدیریت عملکرد کارکنان راهی به سوی تحقق اهداف سازمانی
رئیس اداره بازرسی اداره کل در راستای بازرسی دوره ای از ادارات دامپزشکی شهرستان عنوان کرد :

مدیریت عملکرد کارکنان راهی به سوی تحقق اهداف سازمانی

رئیس اداره بازرسی اداره کل دامپزشکی استان تهران در راستای بازرسی دوره ای از ادارات دامپزشکی شهرستان ، از اداره دامپزشکی شهریار دیدار کرد