مقارن با ماه محرم و فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی :
توصیه های بهداشتی دامپزشکی استان تهران
دامپزشکی استان تهران ضمن عرض تسیلت به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان به هم استانی های عزیز ، توصیه های بهداشتی زیر را به مناسبت ماه محرم و خطاب به هیئت امنای مساجد ، حسینیه ها، تکایا و دستجات عزادداری سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین (ع) بدین شرح اعلام کرد:
1-قبل از خرید و ذبح دام قربانی، درخصوص بهداشت و سلامت گوشت و اندام های داخلی دام قربانی با کارشناسان دامپزشکی مشورت کنید.
2-خرید دام از میادین ومکانهای عرضه دام تحت نظارت دامپزشکی صورت پذیرد.
3- به منظور حفظ بهداشت و سلامت گوشت ذبح دام در کشتارگاههای تحت نظارت دامپزشکی انجام شود.
4- ذبح دام در مکانها ومعابر عمومی ضمن ناخوشایند بودن در انظار عمومی سبب آلودگی محیط زیست و مخاطرات انتقال بیمارهای مشترک بین انسان و دام را در پی دارد.
5- به منظور طی دوره جمود نعشی از مصرف سریع گوشت دام پس از ذبح خودداری نمایید. ( لازم است به منظور کاهش عوامل بیماری زا لاشه گوشت به مدت حداقل 24 ساعت در دمای 4 درجه سانتیگراد ( دمای یخچال ) نگهداری و سپس به مصرف برسد.
6- در صورت ذبح دام در محلی غیر از کشتارگاه ، تاکید میگردد لاشه واندام های داخلی دام توسط کارشناسان دامپزشکی مورد بازرسی بهداشتی قرار گیرند.
7- از مصرف لاشه ها واندام هایی که رنگ وشکل طبیعی ندارند خودداری نموده وحتماً با کارشناسان دامپزشکی مشورت نمائید.
8- تاکید میگردد به منظور عدم انتقال بیماریهای مشترک ،ذابحان در هنگام ذبح دام ضمن رعایت نکات بهداشتی حتماً از دستکش ، ماسک و چکمه مناسب استفاده نمایند.
سامانه 1512 دامپزشکی در خدمت خیرین و دستجات عزاداری سید الشهداء خواهد بود
نظر دهید