• 1399/10/09 - 08:12
  • تعداد بازدید : 499
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
درراستای صیانت از بهداشت عمومی:

دو واحد عرضه کننده فرآورده خام دامی متخلف در شهرستان قرچک با دستور قضائی پلمب شد

واحد های عرضه کننده فرآورده خام دامی  با داشتن تخلفات عدیده بهداشتی، پس از چندین بازدید و تفهیم تخلفات به متصدیان آن و اخذ با حکم قضایی پلمب شد

 
 
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان قرچک دکتر محبی در این رابطه گفت:  با توجه به بررسی های صورت گرفته و بازدید انجام شده توسط کارشناسان  بخش نظارت بر بهداشت عمومی  این اداره مشخص شد که متصدیان این واحدها اقدام به چرخ کردن گوشت  با استفاده از آلایش خوراکی مرغ و ضایعات غیر قابل مصرف گوشت  در شرایط کاملا غیر بهداشتی  و همچنین عرضه گوشت استحصالی از کشتار غیر مجاز و غیر بهداشتی دام می کردند. این مقام مسئول افزود : در این بازدید ها  مقدار 200 کیلوگرم فرآورده خام دامی فاسد و فاقد شرایط ارگانولپتیک مناسب ، از چرخه مصرف انسانی خارج  و متخلفین جهت طی مراحل قانونی به مراجع ذیصلاح  قضایی معرفی شدند.
دکتر محبی در پایان با اشاره به شعار دامپزشکی مبنی بر دام سالم ، غذای سالم، انسان سالم خاطر نشان کرد: این اداره با جدیت وظایف نظارتی خود را دنبال کرده و با متخلفین به شدت برخورد خواهد کرد و از شهروندان فهیم شهرستان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق شماره تلفن 36153400 به این اداره اطلاع رسانی کنند.
  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار شهرستان قرچک,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 258675
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه