جزئیات طرح نظارت بر عرضه بهداشتی دام ویژه عید قربان از نگاه رئیس اداره دامپزشکی شهر تهران
اداره دامپزشکی شهر تهران به مناسبت فرا رسیدن عید سعید قربان اداره دامپزشکی شهر تهران با همکاری سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری و موسسه های خیره و بهزیستی نظارت بر عرضه بهداشتی دام را در راستای ارتقاء سلامتی و رفاه همشهریان در دستور کار قرار داد.
دکتر مجید محمدیان رئیس اداره دامپزشکی شهر تهران گفت : به مناسبت فرا رسیدن عید سعید قربان اداره دامپزشکی شهر تهران با همکاری سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری و موسسه های خیره و بهزیستی نظارت بر عرضه بهداشتی دام را در راستای ارتقاء سلامتی و رفاه همشهریان در دستور کار قرار داد.
وی اظهار داشت: اکیپ بازرسی ، دو روز قبل از عید قربان در جایگاههای عرضه و کشتار دام حضور به عمل رسانده و با توجه به اهمیت سلامت مردم توصیه میکنیم تا پایان مراسم عید قربان ، شهروندان از جایگاههای فروش احشام، دام قربانی خود را خریداری کنند تا از سلامت دام مطمئن باشند و همچنین برای این امر 156 نفر بازرس دامپزشک در سطح مناطق تهران مستقر بوده و خدمات ارائه میدهند.
این مقام مسئول گفت: بازرسی بهداشتی بعد از کشتار توسط اکیپ های سیار دامپزشکی در روز عید از ساعت 6 صبح الی14 انجام میشود.
وی تاکید کرد: همزمان با فرا رسیدن عید قربان 53 اکیپ ثابت و سیار نظارت، بازرسی بهداشتی ویژه عید سعید قربان در سطح پایتخت خدمات ارائه خواهند داد که از این تعداد 43اکیپ ثابت و 10اکیپ سیار است.
محمدیان تصریح کرد: در راستای تایید سلامتی دام ها 150 دامپزشک،50 بازرس و کارشناس بهداشت گوشت و 43 ناظر شرعی در عید قربان فعال خواهند بود.
وی تاکید کرد: شبکه دامپزشکی شهر تهران همانند سال های گذشته در قالب بازدیدهایی که از مراکز عرضه دام صورت می گیرد آماده ارائه خدمات است و به مردم نیز در تهیه دام سالم و انجام راهنمایی های مورد نیاز را ارائه خواهد کرد و هماهنگی های لازم با شهرداری های مناطق تهران انجام شده تا بازرسین این ارگان در میادین عرضه دام مستقر شوند و خدمات مورد نیاز را ارائه کنند.
وی به مردم توصیه کرد با توجه به وجود بیماری های مشترک بین دام و انسان و امکان شیوع آن، مردم باید از لحاظ کنترل و پیشگیری از این بیماری ها، نکات مورد نظر را رعایت کنند و در این زمینه با توجه به هماهنگی های صورت گرفته، در این جایگاهها ذبح به صورت سالم و بهداشتی انجام میشود و مردم نیز بهتر است ذبح را در جایگاهها انجام دهند و در حین خرد کردن گوشت افراد دستکش استفاده کرده و از ذبح دام در معابر عمومی خودداری کنند و حتما گوشت خریداری شده خود را جهت پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو به مدت 24 ساعت در دمای 0 الی 4 درجه نگهداری و سپس مصرف نمایند.
نظر دهید