برگزاری کلاس های آموزشی مقابله با بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در اسلامشهر
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان اسلامشهر با توجه به وقوع مواردی از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در سطح کشور و همزمان با شروع فعالیت کنه ها در فصل گرما اداره دامپزشکی شهرستان اسلامشهر برای ارتقاء سطح آگاهی بهره برداران و افرادی که بطور مستقیم با دام و محصولات آن در ارتباط هستند کلاس های آموزشی مختلف برگزار کرد .
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اسلامشهر گفت : توزیع سم ، و سم پاشی اماکن دامی ، برگزاری جلسات و اطلاع رسانی به دستگاه های ذیمدخل ، تهیه و تکثیر بروشور و ارسال پیامک اطلاع رسانی ، برگزاری کلاسهای آموزشی چهره به چهره و یا گروهی در سطح دامداریها و کشتارگاههای تحت پوشش از جمله اقدامات مهم دامپزشکی اسلامشهر برای مقابله با بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو بوده است .
دکتر محمد جعفر پور گفت : تب خونریزی دهنده کریمه کنگو بیماری ویروسی و مشترک بین انسان و دام می باشد که افراد جامعه هم آنانکه بطور مستقیم با دام و آلایشات آن سرکار دارند و اعم از کسانیکه بطور غیر مستقیم در تماس بوده ویا مصرف کننده اند ، در خطر ابتلا به این بیماری می باشند.
با این اوصاف مردم عزیز نگران نباشند زیرا با بکار بستن شرایط بهداشتی می توان جلوی سرایت این بیماری را گرفت .
وی گفت : بهترین اقدام بهداشتی مردم برای جلو گیری از انتشار این بیماری استفاده از گوشت ممهور به مهر بهداشتی دامپزشکی و همچنین خرد کردن و مصرف لاشه پس از گذشت 24 ساعت از نگهداری آن در یخچا ل است.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اسلامشهر گفت : توزیع سم ، و سم پاشی اماکن دامی ، برگزاری جلسات و اطلاع رسانی به دستگاه های ذیمدخل ، تهیه و تکثیر بروشور و ارسال پیامک اطلاع رسانی ، برگزاری کلاسهای آموزشی چهره به چهره و یا گروهی در سطح دامداریها و کشتارگاههای تحت پوشش از جمله اقدامات مهم دامپزشکی اسلامشهر برای مقابله با بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو بوده است .
دکتر محمد جعفر پور گفت : تب خونریزی دهنده کریمه کنگو بیماری ویروسی و مشترک بین انسان و دام می باشد که افراد جامعه هم آنانکه بطور مستقیم با دام و آلایشات آن سرکار دارند و اعم از کسانیکه بطور غیر مستقیم در تماس بوده ویا مصرف کننده اند ، در خطر ابتلا به این بیماری می باشند.
با این اوصاف مردم عزیز نگران نباشند زیرا با بکار بستن شرایط بهداشتی می توان جلوی سرایت این بیماری را گرفت .
وی گفت : بهترین اقدام بهداشتی مردم برای جلو گیری از انتشار این بیماری استفاده از گوشت ممهور به مهر بهداشتی دامپزشکی و همچنین خرد کردن و مصرف لاشه پس از گذشت 24 ساعت از نگهداری آن در یخچا ل است.
نظر دهید