• 1401/12/15 - 17:59
  • تعداد بازدید : 784
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
اطلاعیه:

الزامات و توصیه های بهداشتی نگهداری ماهی قرمز

اداره کل دامپزشکی استان تهران ضمن تبریک پیشاپیش فرا رسیدن سال نو و آرزوی سلامتی برای هموطنان عزیز، توصیه می نماید که در خرید و نگهداری ماهی قرمز به نکات ذیل توجه شود:

اداره کل دامپزشکی استان تهران ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو و آرزوی سلامتی برای هموطنان عزیز،  توصیه می‌نماید که در خرید و نگهداری ماهی قرمز به نکات ذیل توجه شود:

توصیه‌های بهداشتی درخرید ماهی قرمز

  1. -      ماهی قرمز از مراکز عرضه مجاز تهیه شود و از خرید ماهی از دست فروشان و دوره گردها اکیدا خودداری شود.
  2. -      مراکز عرضه مجاز شامل واحدهای صنفی عرضه ماهیان زینتی و اماکن تعیین شده توسط شهرداری‌ها با هماهنگی اداره دامپزشکی می‌باشند.
  3. -      درهنگام خرید، از تماس مستقیم و حفاظت نشده با ماهی و آب حمل خودداری شود.
  4. -      حتی الامکان از ظروف یکبار مصرف جهت حمل و جابجائی ماهی از منزل استفاده شود.
  5. -      از خرید ماهیان بیمار و بی‌حال با علائم شنای غیرفعال، فاقد رنگ شفاف و دارای لکه بر روی پوست بدن خودداری شود.

توصیه‌های بهداشتی نگهداری ماهی قرمز

  1. -      پس از انتقال به منزل، بلافاصله نسبت به تعویض آب اقدام نموده و ماهی‌ها به ظروف از قبل آماده شده منتقل شوند. ظروف حمل یکبار مصرف در کیسه زباله سربسته قرارگیرد. آب حمل  و آب تعویضی ماهی مستقیما در شبکه فاضلاب تخلیه شود و از ریختن آن در معابر عمومی خودداری شود.
  2. -      باتوجه به لزوم تعویض آب ماهیان خریداری شده، حداقل ۲۴ ساعت قبل از خرید، ظرف نگهداری ماهی آماده شود.
  3. -      درصورت استفاده از آب شهری، باید قبل از استفاده ماهی چند ساعت در هوای آزاد به منظور کلر زدایی قرار داده شود.
  4. -      ظرف نگهداری ماهی یک ظرف با دهانه باز (دهان گشاد) جهت تبادل اکسیژن با محیط باشد.
  5. -      میزان آب مورد نیاز برای هر قطعه ماهی حداقل یک لیتر می‌باشد.
  6. -      بهترین دمای نگهداری ماهی ۲۲-۲۶ درجه سانتی گرد می‌باشد.
  7. -      غذای ماهی قرمز از فروشگاههای  عرضه ماهی زینتی تهیه شود.
  8. -        به منظور تعویض آب هربار ۲۵ درصد کل آب تعویض شود واز تعویض یکباره آب خودداری شود.
  9. -        درهنگام تعویض آب و… نیازی به دستکاری ماهی نمی‌باشد اما در صورت لزوم و بخصوص در افرادی با سابقه بیماری و یا حساسیتهای پوستی از دستکش استفاده شود.
  10. -به منظور ضد عفونی ظروف نگهداری ماهی، می‌توان از نمک به میزان ۳ درصد و سایر ضدعفونی کننده‌ها مانند پرمنگات پتاسیم، پرکلرین و یا بتادین استفاده کرد.
  11. - درپایان نوروز ماهی‌ها را در رودخانه‌ها و یا نهرها رها نکرده و درمحل‌های تعیین شده توسط شهرداری رها سازی شود.
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 298153
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال تهران

admin ادمین پورتال تهران

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه