• 1394/10/26 - 12:00
  • تعداد بازدید : 38
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

گونه ماهی سالم را از ناسالم تشخیص دهیم؟




مصرف ماهی و آبزیان به علت داشتن اسیدهای چرب اشباع نشده در پایین آوردن چربی‌های نامطلوب خون مانند کلسترول و تری گلیسرید تأثیر مهمی دارد، همچنین در حفظ تعادل فشار خون و نگهداری آن در حد مناسب مؤثر است 





در تشخیص ماهی سالم از ناسالم، اولین نکته‌ای که باید بدانید این است که ماهی تازه به هیچ عنوان بوی بد نمی‌دهد. ماهی دارای مقادیری آمونیاک است که باعث می‌شود هرچه ماهی مانده‌تر باشد بوی تندتری به خود بگیرد.


چند نشانه‌ی ظاهری هم در ماهی وجود دارد که ماهی تازه و مانده را قابل تشخیص می‌کند از قبیل:


- چشم ماهی تازه، شفاف و براق است. پس از مدتی مات و کمی خاکستری رنگ می شود.


- بدن ماهی باید براق یا به اصطلاح متالیک باشد. ماهی مانده کدر و بی رنگ و حال است.


فلس ماهی تازه به آسانی جدا نمی شود.


- اگر ماهی مانده را فشار دهید جای انگشت روی آن می‌ماند. ماهی تازه سفت و محکم است و قوام دارد.


 - اگر آبشش‌ها را باز کنید. باید داخل آن قرمزخونی باشد. آبشش ماهی مانده رنگ پریده است.


  • گروه خبری :
  • کد خبر : 145044
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه