در راستای صیانت از بهداشت عمومی صورت پذیرفت:
پلمپ 3 واحد متخلف عرضه فرآورده های خام دامی در شهرستان ورامین
3 واحد متخلف عرضه فرآورده های خام دامی به علت عدم رعایت موازین بهداشتی ، عرضه آلایش طیور و دامی به صورت فله و عدم رعایت زنجیره سرد شناسایی و با دستور مراجع قضایی پلمپ و متصدیان سودجو به دادگاه معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان ورامین دکتر اصغری رئیس اداره با بیان اینکه فرآوردههای خام دامی باید در شرایط بهداشتی تولید و طبق ضوابط مربوطه حمل و در شرایط کاملا بهداشتی نگهداری و عرضه شوند گفت: بر اساس قوانین موضوعه 3 واحد عرضه فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان به علت تکرار تخلفات و عدم توجه به توصیه بازرسین اداره شناسایی و ضمن جلوگیری از فعالیت این واحدهای صنفی متخلف متصدیان سودجو به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی در ادامه درخصوص شرایط عرضه ی بهداشتی فراورده های خام دامی گفت: تجهیز واحدهای عرضه به امکاناتی از قبیل یخچال و فریزر، رعایت بهداشت محیطی و فردی و داشتن لیبل و برچسب دامپزشکی بر روی فراورده های خام دامی مورد فروش شامل اطلاعاتی از قبیل تاریخ تولید و انقضاء، کد بهداشتی دامپزشکی، نام واحد، آدرس، نوع محموله از مهمترین شرایط بهداشتی لازم در مورد واحدهای عرضه فراورده های خام دامی محسوب می شود.
دکتر اصغری در پایان از شهروندان فهیم شهرستان درخواست کرد فرآوردذه های خام دامی مورد نیاز خود را صرفأ از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در حوزه دامپزشکی مراتب را با شماره های 36272707 و 36246608 اطلاع رسانی کنند.
نظر دهید