طی اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی انجام شد:
نظارت بهداشتی دامپزشکی بر تولید بیش از 17 هزار تن گوشت سالم و بهداشتی در استان
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان تهران، گفت: از ابتدای طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این استان بر تولید و استحصال 17 هزار تن گوشت قرمز و گوشت مرغ درکشتارگاههای دام و طیور استان نظارت بهداشتی داشته اند
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران دکتر سید مهدی حمیده کیش رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان تهران با اعلام این خبر گفت: از ابتدای طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این استان بر تولید و استحصال 17 هزار تن گوشت قرمز و گوشت مرغ درکشتارگاههای دام و طیور استان نظارت بهداشتی داشته اند.
دکتر حمیده کیش در ادامه با بیان اینکه نظارت بر تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی یکی از وظایف اصلی و حاکمیتی دامپزشکی می باشد، اظهار داشت: برای تولید این میزان گوشت، 124 هزار و 197 راس دام سبک و سنگین و همچنین 6 میلیون 605 هزار قطعه طیور گوشتی با نظارت های بهداشتی و شرعی ذبح شده است.
وی در پایان افزود: از این میزان گوشت بهداشتی تولیدی مقدار 4 هزار و 305 تن گوشت قرمز و مقدار 13 هزار و 249 تن گوشت مرغ بوده است.
نظر دهید