عید نوروز گوارشتان را به هم نریزد
یك فوقتخصص گوارش و كبد گفت: در ایام عید باید سه وعده غذایی را به همراه میوه و سبزیجات استفاده كرد و از خوردن غذاهای غیربهداشتی و در هم پرهیز كرد.
اكرم پورشمس اظهار داشت: در تعطیلات نوروز به دلیل افزایش سفرها، دید و بازدید و مهمانیها زمان وعدههای غذایی و مصرف میوه و سبزیجات به هم میریزد. وی ادامه داد: همچنین باید از سلامت غذاهای بین راهی و تازگی آنها مطمئن بود چرا كه غذاهای غیر بهداشتی و مانده سبب مشكلات گوارشی از جمله اسهال و مسمومیت میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران به این نكته اشاره كرد كه باید از خوردن غذاهای متنوع و در هم آن هم به مقدار زیاد پرهیز كرد چرا كه فشار زیادی به معده می آورد و ممكن است منجر به دل درد، نفخ و مشكلاتی در هضم غذا شود. این فوق تخصص گوارش و كبد مصرف غذاهای شور و حاوی نمك زیاد،چرب و شیرین را علاوه بر تاثیراتی كه بر سلامت قلب و عروق میگذارد در ایجاد مشكلات گوارشی مانند رفلاكس موثر دانست و افزود: افرادی كه معمولاً با یبوست مواجه هستند فعالیت فیزیكی روزانه و مصرف سبزی و میوه را در این ایام فراموش نكنند.
پور شمس گفت: طبق عادت ما ایرانیها هنگام مهمانی پس از جمع شدن سفره غذا بلافاصله از مهمان با چای پذیرایی میكنیم در صورتیكه توصیه میشود برای پیشگیری از ترش كردن تا یك ساعت پس از غذا از خوردن هر گونه مایعات به ویژه چای خودداری شود. عضو مركز تحقیقات گوارش و كبد علوم پزشكی تهران تاكید كرد: معده پس از غذا آنزیم و اسیدهایی ترشح میكند كه سبب هضم غذا میشود و وقتی مایعی مینوشیم سبب رقیق شدن این اسید و اختلال در هضم و جذب غذا میشود.
اكرم پورشمس اظهار داشت: در تعطیلات نوروز به دلیل افزایش سفرها، دید و بازدید و مهمانیها زمان وعدههای غذایی و مصرف میوه و سبزیجات به هم میریزد. وی ادامه داد: همچنین باید از سلامت غذاهای بین راهی و تازگی آنها مطمئن بود چرا كه غذاهای غیر بهداشتی و مانده سبب مشكلات گوارشی از جمله اسهال و مسمومیت میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران به این نكته اشاره كرد كه باید از خوردن غذاهای متنوع و در هم آن هم به مقدار زیاد پرهیز كرد چرا كه فشار زیادی به معده می آورد و ممكن است منجر به دل درد، نفخ و مشكلاتی در هضم غذا شود. این فوق تخصص گوارش و كبد مصرف غذاهای شور و حاوی نمك زیاد،چرب و شیرین را علاوه بر تاثیراتی كه بر سلامت قلب و عروق میگذارد در ایجاد مشكلات گوارشی مانند رفلاكس موثر دانست و افزود: افرادی كه معمولاً با یبوست مواجه هستند فعالیت فیزیكی روزانه و مصرف سبزی و میوه را در این ایام فراموش نكنند.
پور شمس گفت: طبق عادت ما ایرانیها هنگام مهمانی پس از جمع شدن سفره غذا بلافاصله از مهمان با چای پذیرایی میكنیم در صورتیكه توصیه میشود برای پیشگیری از ترش كردن تا یك ساعت پس از غذا از خوردن هر گونه مایعات به ویژه چای خودداری شود. عضو مركز تحقیقات گوارش و كبد علوم پزشكی تهران تاكید كرد: معده پس از غذا آنزیم و اسیدهایی ترشح میكند كه سبب هضم غذا میشود و وقتی مایعی مینوشیم سبب رقیق شدن این اسید و اختلال در هضم و جذب غذا میشود.
نظر دهید