دوره آشنایی با ضوابط نظارت بهداشتی دامپزشکی بر مواد خام دامی در تهران
دکتر سید علی بابایی رییس اداره دامپزشکی شهر تهران در حاشیه این کلاس آموزشی گفت: هدف ازبرگزاری تبیین شرح وظایف اداره دامپزشکی و ویژگیهای سلامت مواد خام دامی است.
رئیس اداره دامپزشکی شهر تهران افزود: بند 20 آئین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی آشامیدنی و بهداشتی که نظارت و کنترل فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه، توزیع و طبخ این فرآورده ها بر عهده سازمان دامپزشکی کشور می باشد همکاریهای هرچه بیشتر ادارات متولی نظارت بر مراکز عرضه مواد خام دامی با رعایت حیطه وظیفه مندی رانقطه عطفی برای بهبود شرایط بهداشتی این مراکز وارتقاء سطح بهداشت مواد خام دامی و سلامت جامعه دانستند.
همچنین در این دوره ویژگیهای سلامت و فساد مواد خام دامی (گوشت، مرغ و آبزیان ) بصورت مقایسه ای
جهت اطلاع کارشناسان اکیپهای نظارت نوروزی ارائه گردید و مقرر گردید که کارشناسان آموزش دیده موارد تخلف را به اداره دامپزشکی شهر تهران منعکس و از طریق دامپزشکی شهرتهران پیگیری و با متخلفین برخورد گردد.
نظر دهید