جدول رعایت اصول بهداشتی در محصولات خام دامی توسط مصرف کنندگان
محصولات خام دامی فریزری | ||
نوع محصول | دارای کریستالهای یخ و هنوز در حالت فریزری | بیش از 2 ساعت در دمای بالای 4 درجه نگهداری شده |
گوشت قرمز و انواع آن | دوباره در فریزر بگذارید | بیرون ریخته شود |
گوشت طیور و انواع آن | دوباره در فریزر بگذارید | بیرون ریخته شود |
قلب و جگر و کلیه | دوباره در فریزر بگذارید | بیرون ریخته شود |
گوشت ماهی و انواع آن | دوباره در فریزر بگذارید هرچند مقدار کمی بافت و طعم آن از میان رفته است | بیرون ریخته شود |
شیر | دوباره در فریزر بگذارید هرچند مقدار کمی بافت و طعم آن از میان رفته است | بیرون ریخته شود |
تخم مرغ و محصولات آن(از پوسته خارج شده) | دوباره در فریزر بگذارید | بیرون ریخته شود |
پنیر (نرم و نیمه نرم) | دوباره در فریزر بگذارید هرچند مقدار کمی بافت و طعم آن از میان رفته است | بیرون ریخته شود |
پنیر با بافت سخت | دوباره در فریزر بگذارید | دوباره در فریزر بگذارید |
محصولات خام دامی یخچالی | ||
نوع محصول | بیش از 2 ساعت در دمای 4 درجه سانتیگراد یا بالاتر نگهداری شده | |
گوشت قرمز پخته شده و انواع آن | بیرون ریخته شود | |
گوشت طیور پخته شده و انواع آن | بیرون ریخته شود | |
گوشت ماهی پخته شده و انواع آن | بیرون ریخته شود | |
پنیرهای نرم(خامه ای – بلوچیز- موزارلا و ...) | بیرون ریخته شود | |
پنیرهای سفت (چدار- پارمزان- رومانو) | مجددا نگهداری شود | |
پنیرهای پروسس شده | مجددا نگهداری شود | |
شیر و محصولات آن | بیرون ریخته شود | |
کره و مارگارین | مجددا نگهداری شود | |
تخم مرغ و انواع آن | بیرون ریخته شود |
نظر دهید