• 1394/01/04 - 12:00
  • تعداد بازدید : 34
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جدول رعایت اصول بهداشتی در محصولات خام دامی توسط مصرف کنندگان

































































































محصولات خام دامی فریزری


نوع محصول


دارای کریستالهای یخ و هنوز در حالت فریزری


بیش از 2 ساعت در دمای بالای 4 درجه نگهداری شده


گوشت قرمز و انواع آن


دوباره در فریزر بگذارید


بیرون ریخته شود


گوشت طیور و انواع آن


دوباره در فریزر بگذارید


بیرون ریخته شود


قلب و جگر و کلیه


دوباره در فریزر بگذارید


بیرون ریخته شود


گوشت ماهی و انواع آن


دوباره در فریزر بگذارید هرچند مقدار کمی بافت و طعم آن از میان رفته است


بیرون ریخته شود


شیر


دوباره در فریزر بگذارید هرچند مقدار کمی بافت و طعم آن از میان رفته است


بیرون ریخته شود


تخم مرغ و محصولات آن(از پوسته خارج شده)


دوباره در فریزر بگذارید


بیرون ریخته شود


پنیر (نرم و نیمه نرم)


دوباره در فریزر بگذارید هرچند مقدار کمی بافت و طعم آن از میان رفته است


بیرون ریخته شود


پنیر با بافت سخت


دوباره در فریزر بگذارید


دوباره در فریزر بگذارید


محصولات خام دامی یخچالی


نوع محصول


بیش از 2 ساعت در دمای 4 درجه سانتیگراد یا بالاتر نگهداری شده


گوشت قرمز پخته شده و انواع آن


بیرون ریخته شود


گوشت طیور پخته شده و انواع آن


بیرون ریخته شود


گوشت ماهی پخته شده و انواع آن


بیرون ریخته شود


پنیرهای نرم(خامه ای – بلوچیز- موزارلا و ...)


بیرون ریخته شود


پنیرهای سفت (چدار- پارمزان- رومانو)


مجددا نگهداری شود


پنیرهای پروسس شده


مجددا نگهداری شود


شیر و محصولات آن


بیرون ریخته شود


کره و مارگارین


مجددا نگهداری شود


تخم مرغ و انواع آن


بیرون ریخته شود


  • گروه خبری :
  • کد خبر : 144547
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه