برگزاری کلاس آموزشی استفاده از ضد عفونی کننده ها شوینده ها دراماکن تولیدی فراورده های خام دامی
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران جلسه آموزشی مسئولین فنی وبهداشتی استان تهران در مورخ 28/4/95 با حضور دکتر کرمی معاون سلامت اداره کل، دکتر روستا رئیس اداره تشخیص ودرمان ومسئولین فنی شرکت های بسته بندی درمحل سالن جلسات اداره کل برگزارشد.دراین جلسه درابتدا دکتر کرمی معاون سلامت اداره کل ضمن عرض خیرمقدم به حاضرین اهمیت نظارت دقیق بر کلیه مراحل فرآوری و بسته بندی فرآورده های خام دامی مطالبی را بیان نمودند و سپس درمورد نحوه همکاری و هماهنگی مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی با ادارات دامپزشکی بحث و تبادل نظر شد.
سپس دکتر دلیلی کارشناس اداره نظارت نسبت به ارائه قوانین و بخش نامه های سازمان دامپزشکی در قالب پاورپوینت( کنترل بهداشتی خودروهای سردخانه دار قبل از تخلیه و هماهنگی اولیه جهت ورود و خروج محموله های صنعتی - کنترل بهداشتی محیط واحد و کنترل بهداشتی فرآیند تولید فرآورده و انجام نمونه برداریهای ادواری از محصولات نهایی - کنترل بهداشتی سردخانه ها و کنترل برچسب تاریخ کلیه محموله - کنترل بهداشتی خودروهای سردخانه دار پیش از بارگیری و کنترل چیدمان مناسب محموله - کنترل بهداشتی انتقال ضایعات تولید بصورت روزانه و کنترل رسید تحویل ضایعات به واحد تبدیل ضایعات - کنترل بهداشت فردی کارکنان مشغول در قسمتهای مختلف فرآوری و بسته بندی ثبت آمار و اطلاعات و تنظیم گزارش ماهیانه ورودی و خروجی محموله ها )اقدام نمودند.
در ادامه دکتر شکری رئیس مرکز آموزش علمی وکاربردی فراورده های گوشتی کلاس آموزشی در مورد ایمنی مواد غذایی واستانداردهای آن- کلیات GMP و GHP وهمچنین مروری بر میکروب شناسی مواد غذایی برگزار کردند و درانتها دکتر اربابی دیگر مدرس این کلاس آموزشی مطالبی در مورد بنیانهای مواد ضدعفونی کننده- انواع مواد ضد عفونی کننده وکاربردهای آن و همچنین آنتی سپتیک ها ارائه نمودند.
نظر دهید