برگزاری دوره آموزشی- ترویجی با موضوع بیماری تب کریمه کنگو در شهرستان دماوند
وی گفت: تب کنگو یکی از بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان است و عامل آن یک نوع ویروس است که از راه گزش کنه و یا تماس مستقیم با خون و ترشحات دام آلوده منتقل می شود.
دکتر عباسی در ادامه خاطر نشان کرد: نقش کنه در انتقال این بیماری به دام و انسان بسیار پر اهمیت است، و رعایت مواردی مثل عدم نگهداری دام در محل زندگی، بهسازی و سیمان کاری اماکن نگهداری دام، سمپاشی اماکن نگهداری دام، سمپاشی بدن دام، کشتار دام صرفاً در کشتارگاه و پرهیز از کشتار دام در محیط های خارج از کشتارگاه، تهیه گوشت از مراکز مجاز و ممهور به مهر و لیبل دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه به مدت 24 ساعت و آلایش (جگر ،قلب و ....) به مدت 48 ساعت در دمای یخچال (0 تا 4 درجه)، استفاده از وسایل حفاظت فردی و... جهت پیشگری از این بیماری اهمیت بسیار دارد.
در پایان این دوره آموزشی- ترویجی بین شرکت کنندگان بروشورهای اطلاع رسانی با موضوع مذکور توزیع شد.
نظر دهید