• 1396/08/03 - 12:00
  • تعداد بازدید : 77
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه های دام

کلاس آموزشی ضمن خدمت بازرسی گوشت ، با حضور کارشناسان دامپزشکی استان در اداره کل دامپزشکی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران، مسئول آموزش و ترویج اداره کل دراین رابطه اظهار داشت: در این دوره ، اصول بازرسی سیستماتیک گوشت در کشتارگاه ها، نحوه قضاوت لاشه های مشکوک، بیماری های مهم باکتریایی، ویروسی و انگلی دامی و نحوه قضاوت بازرس کشتارگاه پیش از کشتار دام های مبتلا به این بیماری ها بیان شد.


لیلا شیدائی گفت: کارشناسان حاضر در دوره آموزشی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این دوره، سئوالات و ابهامات خود را مطرح نمودند.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 145510
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه