برگزاری دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه های دام
کلاس آموزشی ضمن خدمت بازرسی گوشت ، با حضور کارشناسان دامپزشکی استان در اداره کل دامپزشکی استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران، مسئول آموزش و ترویج اداره کل دراین رابطه اظهار داشت: در این دوره ، اصول بازرسی سیستماتیک گوشت در کشتارگاه ها، نحوه قضاوت لاشه های مشکوک، بیماری های مهم باکتریایی، ویروسی و انگلی دامی و نحوه قضاوت بازرس کشتارگاه پیش از کشتار دام های مبتلا به این بیماری ها بیان شد.
لیلا شیدائی گفت: کارشناسان حاضر در دوره آموزشی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این دوره، سئوالات و ابهامات خود را مطرح نمودند.
نظر دهید