برگزاری جلسه هماهنگی ساماندهی مراکز تامین فرآورده های خام دامی در واحد های عمده مصرف از قبیل مراکز طبخ، کترینگ ها و رستورانها-تالارها
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران جلسه ساماندهی مراکز تامین فرآورده های خام دامی در واحد های عمده مصرف از قبیل مراکز طبخ، کترینگ ها و رستورانها با حضور نماینده دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور، انجمن های صنفی صنعت تولید و بسته بندی مواد پروتئینی کشور، بسته بندی استان تهران، کشتارگاههای صنعتی دام و طیور، اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس اداره کل دامپزشکی استان تهران در ساعت 10 صبح مورخه 21/09/1396 تشکیل و پس از بحث و تبادل نظر موارد ذیل با توافق نظر حاضرین جهت اجرا مصوب گردید : الزام به توافق تامین فراورده های خام دامی از مراکز بسته بندی و کشتارگاهی مجاز زیر نظر سازمان دامپزشکی کشوردر مراکزطبخ فراورده های خام دامی از قبیل کترینگ ها ، رستورانها ،جهت تعیین چرخه مصرف و قابلیت ردیابی محصولات. همچنین اعلام لیست مراکز بسته بندی استان تهران به اتحادیه رستوران و سلف سرویس تهران و در پایان مقرر شد پس از اجرای پایلوت طرح درشهر تهران ، طی 2 ماه آینده طرح درکل استان تهران قابل اجرا می باشد.
نظر دهید