سه شنبه 24 شهریور 1405

flag
  • 1405/06/22 - 16:25
  • تعداد بازدید : 44
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مدیرکل دامپزشکی استان تهران از کارخانه خوراک دام و طیور ماکیان نوآور در شهرستان پاکدشت بازدید کرد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران، دکتر احمد شریعتی، مدیرکل دامپزشکی استان تهران  در راستای حمایت از تولید و تولیدکنندگان، از کارخانه تولید خوراک دام و طیور شرکت ماکیان نوآور واقع در شهرستان پاکدشت بازدید کرد.

در این بازدید که با هدف بررسی ظرفیت‌های تولیدی و نظارت بر کیفیت محصولات صورت گرفت، دکتر مجید محمدیان، رئیس اداره تشخیص، درمان و ایمنی خوراک دامپزشکی استان تهران، و دکتر سید محمد خلیلی، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان پاکدشت، مدیرکل دامپزشکی استان تهران را همراهی می‌کردند. این بازدید در چارچوب سیاست‌های حمایتی سازمان دامپزشکی از واحدهای تولیدی فعال در حوزه نهاده‌های دامی انجام شد.

در جریان این بازدید، دکتر احمد شریعتی، مدیرکل دامپزشکی استان تهران، با تأکید بر اهمیت راهبردی خوراک دام و طیور در زنجیره امنیت غذایی کشور اظهار داشت:خوراک دام و طیور، حلقه نخست و زیربنایی تولید پروتئین حیوانی است؛ به تعبیری، هر آنچه بر سر سفره مردم قرار می‌گیرد، ریشه در کیفیت خوراکی دارد که به دام و طیور داده می‌شود. از منظر علمی، کیفیت خوراک به طور مستقیم بر سلامت دام، ضریب تبدیل غذایی، بازدهی تولید و در نهایت سلامت مصرف‌کننده اثر می‌گذارد. اگر خوراک از نظر ترکیبات مغذی متعادل نباشد یا آلودگی‌هایی نظیر سموم قارچی، فلزات سنگین و میکروب‌های بیماری‌زا در آن وجود داشته باشد، نخستین قربانی، دام است و پیامد آن، کاهش تولید و تهدید سلامت جامعه خواهد بود.

وی با اشاره به نقش نظارتی دامپزشکی افزود: نظارت بهداشتی دامپزشکی بر کارخانه‌های خوراک دام، یک وظیفه قانونی و در عین حال، یک ضرورت علمی است. حضور مسئول فنی بهداشتی، نمونه‌برداری‌های ادواری، پایش مستمر و کنترل انطباق محصولات با استانداردهای سازمان دامپزشکی، تضمین‌کننده ایمنی خوراک تولیدی است. ما در دامپزشکی استان تهران، نظارت را نه به عنوان یک مانع، بلکه به عنوان یک سرمایه‌گذاری بر کیفیت و اعتماد بازار می‌نگریم.

دکتر شریعتی در ادامه تصریح کرد: «امروز فناوری‌های نوینی مانند افزودنی‌های جاذب سموم، پروبیوتیک‌ها و مکمل‌های تخصصی وارد صنعت خوراک دام شده‌اند که می‌توانند بهره‌وری را افزایش داده و وابستگی به نهاده‌های وارداتی را کاهش دهند. حمایت از تولیدکنندگانی که در این مسیر گام برمی‌دارند، بخشی از رسالت دامپزشکی در قبال امنیت غذایی و اقتصاد مقاومتی است. تجربه نشان داده هرجا نظارت بهداشتی و تولید دانش‌بنیان در کنار هم قرار گرفته‌اند، هم کیفیت محصول ارتقا یافته و هم اعتماد دامداران و مصرف‌کنندگان افزایش پیدا کرده است

وی در پایان خاطرنشان کرد: سیاست ما در دامپزشکی استان تهران، همراهی با تولیدکنندگان متعهد و تسهیل مسیر قانونی فعالیت آن‌هاست؛ چرا که معتقدیم سلامت دام، سلامت غذا و سلامت انسان، زنجیره‌ای به هم پیوسته است و پاسداری از این زنجیره، تنها با همکاری مشترک بخش دولتی و خصوصی ممکن خواهد بود.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار اصلی,اخبار شهرستان پاکدشت,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 358787
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال تهران

admin ادمین پورتال تهران

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور