گرامیداشت روز آزادگان دراداره کل دامپزشکی استان تهران
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران در مورخ 26/5/95 جلسه ای با همت پایگاه مقاومت بسیج حجت ابن الحسن(عج) درمحل سالن جلسات اداره کل با حضور مدیرکل(دکتر برائی نژاد)، حجت الاسلام فاضل مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه ، فرمانده پایگاه(مشهدی) و جمعی از اعضا، برگزار شد.
درابتدا جلسه مشهدی فرمانده پایگاه مقاومت بسیج اداره کل ضمن خوش آمد گویی و تبریک به مناسبت هفته کرامت وبازگشت آزادگان عزیز اظهار داشت:این روز سرآغاز تجلی عینی پیروزی رشادتها و دلیرمردیهای دلاور مردان شد که هشت سال با تمام وجود از هستی خویش گذشتند و در مقابل دشمن تا بندندان مسلح ایستادند و او را به زانو درآوردند.
سپس حجت الاسلام فاضل ضمن تبریک روز آزادگان از تمامی خادمین به انقلاب اسلامی علی الخصوص آزادگان قدردانی نمود، سپس گفت: 26 مرداد ماه یاد آور روزی است که درسال 1369 عراق بعداز قبول قطعنامه اولین گروه اسرای هشت سال دفاع مقدس را که در دوران جنگ تحمیلی به اسارت رژیم بعثی عراق درآمده بودند آزاد کرد واین عزیزان به آغوش میهن اسلامی بازگشتند. در ادامه کلیپی که توسط پایگاه مقاومت بسیج درخصوص آزاد سازی آزادگان تهیه شده بود پخش شد، سپس دکتر برائی نژاد مدیرکل دامپزشکی استان ضمن تبریک روز آزادگان گفت: تجلیل وتقدیر از فداکاری آزادگان عزیز وظیفه همگان است که باید این مهم هرسال به خوبی اجرا شود چرا که این روز برای تمامی ملت ایران با اهمیت است.
وی افزود: آزادگان با تحمل مشکلات ، سختی های وصف ناپذیر درس فداکاری ، گذشت و ایثار را به ما آموختند.
وی درپایان خاطرنشان کرد : آزادگان مایه عزت و آبروی ملت هستند و اگر الان در امنیت وآرامش به سر می بریم ، مدیون مجاهدت ها واز خود گذشتگی شهدا، جانبازان وآزادگان هستیم.
درپایان مراسم به وسیله لوح تقدیر از آزدگان اداره کل تقدیر و تشکر بعمل آمد.
نظر دهید