• 1403/08/27 - 13:59
  • تعداد بازدید : 376
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در راستای سیاستهای آموزشی ضمن خدمت دامپزشکی استان تهران:

دومین دوره آموزشی اصول بسته بندی فرآورده های خام دامی برگزارشد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران، در راستای افزایش کیفیت و ایمنی فرآورده‌های خام دامی و آشنایی بیشتر با اصول بسته‌بندی، دومین دوره آموزشی «اصول بسته‌بندی فرآورده‌های خام دامی و ارتباط آن با عمر ماندگاری» با حضور دکتر ابراهیمی رئیس گروه فرآورده های خام دامی دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور بعنوان مدرس، رئیس و کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان تهران در محل سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد.

قابل ذکر است این دوره با هدف ارتقاء سطح آگاهی و مهارت کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی دامپزشکی درجهت ارتقاء سطح کیفی و بهداشت گوشت و افزایش سطح رضایتمندی مصرف کنندگان برگزار شد.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار شهرستان ها,اخبار شهرستان فیروزکوه,اخبار شهرستان تهران,اخبار شهرستان اسلامشهر,اخبار شهرستان پاکدشت,اخبار شهرستان ملارد,اخبار شهرستان پیشوا,اخبار شهرستان ورامین,اخبار شهرستان رباط کریم,اخبار شهرستان دماوند,اخبار شهرستان ری,اخبار شهرستان شمیرانات,اخبار شهرستان شهریار,اخبار شهرستان قدس,اخبار شهرستان قرچک,اخبار شهرستان بهارستان,اخبار شهرستان پردیس,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 329917
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال تهران

admin ادمین پورتال تهران

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه