باقیمانده غذاها را در فضای آشپزخانه نگهداری نكنید
به گزارش وب دا؛ مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای مرکز بهداشت نیشابور گفت: نگهداری مواد غذایی در هوای خنک و سرمای داخل یخچال میزان رشد باکتریها را کاهش میدهد
هرگز باقیمانده غذاها در فضای آشپزخانه نگهداری نشود و غذای پخته شده باید بلافاصله پس از سرد شدن در داخل ظرف سربسته و در یخچال نگهداری شود.
به گزارش وب دا؛ مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای مركز بهداشت نیشابور گفت: نگهداری مواد غذایی در هوای خنك و سرمای داخل یخچال میزان رشد باكتریها را كاهش میدهد.
مهندس نعمتالله معروفی افزود: غذاهای با حجم زیاد را بهجای اینكه در داخل یك ظرف بزرگ بریزید، در داخل چندین ظرف كوچك قرار دهید زیرا با این روش سرمای یخچال بهسرعت و بهطور یكنواخت غذا را خنك میكند.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای مركز بهداشت نیشابور در ادامه گفت: برای چنین غذاهایی اگر از یك ظرف بزرگ استفاده شود، سرمای یخچال بهطور یكنواخت غذا را خنك نمیكند و خطر اینكه باكتری یا هر چیز دیگری در وسط غذا رشد كند، بسیار زیاد است.
معروفی بیان كرد: در صورتی كه از باقیمانده غذا در یخچال نگهداری شده، دو بار استفاده میشود نباید فقط به گرم كردن آن اكتفا كرد و حتما باید قبل از مصرف دوباره آن را كاملا حرارت داد.
وی اضافه كرد: برای نگهداری باقیمانده مواد غذایی طبخ شده باید غذای باقیمانده سرد شود، غذای خیلی گرم مدت 30 دقیقه در حرارت اطاق خنك شده و سپس به یخچال منتقل شود و غذای طبخ شده را در ظروف پوششدار و كم ارتفاع در یخچال یا فریزر نگهداری شود تا زود سرد
نظر دهید