اولین جلسه کمیته بهبود کیفیت شیر خام استان تهران در سال 1403 برگزار شد
اولین جلسه کمیته تخصصی بهبود کیفیت شیر خام استان در سال 1403 با حضور اعضای کمیته در محل این اداره کل برگزار شد
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران، کمیته تخصصی بهبود کیفیت شیر خام با حضور دکتر محمدیان مدیرکل دامپزشکی استان تهران، دکتر سلوکانه معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان تهران،روسای ادارات ستادی اداره کل دامپزشکی استان تهران و اعضای این کمیته از جمله معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران و نمایندگان : اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، معاونت غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ایران، تهران و شهید بهشتی، شورای نظام دامپزشکی، اتحادیه دامداران، انجمن صنفی گاوداران استان تهران و انجمن صنایع لبنی با هدف کاهش مخاطرات بیولوژیکی، شیمیایی، فیزیکی شیر، ارتقاءکیفیت و افزایش تولید شیر خام، پیشگیری از بیماری های مشترک قابل انتقال از حیوان به انسان از طریق شیر و فرآورده های آن ،تضمین سلامت مصرف کنندگان و ایجاد زمینه لازم برای اعمال استاندارد های ملی و بین المللی و ایجاد زمینه و امکان استقرار سامانه های بین المللی بهداشتی GMP در منابع تأمین کننده واحد های تولیدی شیر خام و نیز ایجاد انگیزه رقابتی در بین تولید کنندگان برای تولید محصول سالم و بهداشتی در سالن جلسات اداره کل برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر سلوکانه ضمن خوش آمد گویی به حاضرین در جلسه، گزارشی از اقدامات اداره کل دامپزشکی درخصوص تشدید اقدامات رصد پایش و مراقبت واحد ها از مبدأ تا واحد های فرآوری و عرضه به ارائه و بر پیگیری اقدامات تشدیدی تا حصول بهترین نتایج در این حوزه و ضرورت پیگیری و وظیفه مندی هر یک از دستگاه های عضو این کمیته تأکید کرد.
در ادامه هریک از حاضرین ضمن ارائه نظرات و پیشنهادات راهکارهای لازم برای اجرایی نمودن و عملیاتی شدن اقدامات میدانی را بررسی کردند.
در پایان این جلسه دکتر محمدیان ضمن اشاره به تشکیل کمیته استانی بهبود کیفیت شیر در استان تهران ، یکی از اهداف تشکیل چنین کمیته ای را تعیین راهکارهای اجرایی جهت افزایش کیفیت بهداشتی شیر اعلام کرد و از اعضاء حاضر در جلسه خواست در این خصوص اهتمام لازم را داشته باشند. وی با تاکید بر توسعه مراکز جمع آوری شیر بعنوان واسط بین تولیدکنندگان و کارخانجات فرآوری شیر گفت ؛ تصمیمات این کمیته باید ضمن ارتقائ کیفیت بهداشتی شیر و فراورده های آن ، در تامین و حفظ منافع دامداران نیز نقش اساسی ایفا نماید .
نظر دهید