• 1401/03/18 - 14:56
  • تعداد بازدید : 546
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران :

جلسه کمیته استانی بهبود کیفیت شیر خام در محل سالن جلسات اداره کل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران جلسه کمیته استان بهبود کیفیت شیر خام با حضور دکتر مسعود محمدیان مدیر کل دامپزشکی استان تهران، مهندس احمد مینایی معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، کتر مهدی سلوکانه معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان تهران معاونین بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران، شورای نظام دامپزشکی استان تهران، اتحادیه دامداران استان تهران و شرکتهای لبنی در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران جلسه کمیته استان بهبود کیفیت شیر خام با حضور دکتر مسعود محمدیان مدیر کل دامپزشکی استان تهران، مهندس احمد مینایی معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، کتر مهدی سلوکانه معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان تهران معاونین دبهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران، شورای نظام دامپزشکی استان تهران، اتحادیه دامداران استان تهران و شرکتهای لبنی در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان تهران برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر مهدی سلوکانه معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان تهران ضمن خوشامد گویی به حاضرین و ارائه گزارشی از وضعیت دامداریها و میزان تولید شیر در استان تهران گفت: واحدهای لبنی باید با دامداریهای سنتی و نیمه صنعتی در تعامل باشند و با ایجاد اصلاحات و ارائه طرحهای تشویقی کیفیت شیر  تحویلی را بهبود ببخشند و دراین خصوص همفکری باید صورت بگیرد.

وی در ادامه بالا بودن بار میکروبی شیر را یک معضل بهداشتی دانست و توجه حاضرین را به دستورالعمل سازمان دامپزشکی مبنی بر اینکه عرضه شیر خام در واحد های لبنیات سنتی و گاوداریهای شیری ممنوع خواهد بود معطوف کرد.

در ادامه مهندس مینایی معاونت امور دام جهاد استان تهران درخصوص محقق سازی بهبود کیفیت پیشنهاد ساماندهی طرح مشترک دامپزشکی و جهاد کشاورزی درخصوص ارتقاء  بهداشت شیرخام دامداری و رفع اشکالات ساختاری را مطرح کرد.

در ادامه  جلسه دکتر مسعود محمدیان مدیر کل دامپزشکی استان تهران ضمن خوشامدگویی به حاظرین در جلسه  توضیح داد: سلامت شیر جهت مصرف توسط هموطنان عزیزمان نیاز به مدیریت پایدار شرایط بهداشتی شیر داشته و تمامی دانشگاه ها از لحاظ تولید دانش مربوط در آن نقش بسزایی دارند.وی در ادامه افزود صادرات شیر خام نیاز به رعایت مقررات از سوی کشور مقصد دارد و می بایست تمامی الزامات بهداشتی قرنطینه ای از طرف کشور های مقصد رعایت شود که جهت صادرات بیشتر همکاری همگان را می طلبد.

در پایان این جلسه که مصوباتی در پی داشت نمایندگان کارخانجات  لبنی و دانشگاههای علوم پزشکی درخصوص ارتقاء بهداشتی شیر خام استان تبادل نظر کردند.

 

 

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 286934
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال تهران

admin ادمین پورتال تهران

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه