• 1397/04/19 - 12:00
  • تعداد بازدید : 55
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور عنوان کرد:

تقویت جایگاه ملی آزمایشگاه های مرکز تشخیص در حوزه پدافند غیر عامل





معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به نقش انکار ناپذیر آزمایشگاههای تشخیص در سراسر کشورگفت  سهم ازمایشگاه ها در تشخیص به هنگام بیماریهای دامی و پایش به موقع بیماریها غیر قابل چشم پوشی است  بطوریکه اطلاعات به دست امده از نتایج ازمایشات مختلف می تواند مجموعه سازمان را در اخذ تصمیم و مدیریت بیماریهای دامی، بیماریهای استراتژیک وبیماریهای زئونوز کمک کرده لکن این مهم در سایه ایجاد نظم ،دقت و مراقبت در فرایند تشخیص محقق خواهد شد.


به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور،دکترماکنعلی در پنل تخصصی سومین کنفرانس ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی گفت: سازمان دامپزشکی کشور استراتژی جدیدی برای مقوله ی امنیت غذایی و مدیریت مخاطرات احتمالی  تحت عنوان استراتژی واردات دام زنده بر مبنای کاهش مخاطرات اجتماعی برای بسیاری از نقاط کشور کشور طراحی کرده است .



وی افزود:سازمان دامپزشکی کشور در قالب موضوعاتی که در پدافند غیرعامل به آن توجه شده است سیاست و استراتژی شبکه ملی آزمایشگاه ها را باتوجه  به موقعیت جغرافیایی ، جمعیت دامی و تهدیدات احتمالی مدون کرده. بطوریکه امیدواریم تمامی 114 آزمایشگاه دولتی در سراسر کشور در جایگاهی قرار بگیرند که بتوانیم تمامی نیاز‌های تشخیص رصد و پایش را فراتر از پیش بینی ها به سرانجام برسانیم.



معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اهمیت معیارهای کنترلی ،عنوان کرد: سازمان دامپزشکی جهت مهار و مختومه کردن هر بیماری یک دستورالعمل عملیاتی منسجم را پیش بینی کرده است در همین راستا  برای بیماری تب برفکی و آنفلوآنزا نیز دو استراتژی جدید کنترلی جهت مختومه کردن کانونها در نظرگرفته شده است.



دکتر ماکنعلی با اشاره به اهمیت ایمنی موادغذایی در حیطه پدافند غیر عامل گفت:یکی از ابزارهای سازمان دامپزشکی کشور واکسیناسیون هدفمند پیشگیرانه بمنظور پیش گیری و کنترل بیماریها خاصه در رابطه با  آنفلوانزای فوق پرندگان است ازین رهگذرسازمان دامپزشکی سهم قابل توجهی را درافزایش رونق اقتصادی و افزایش اعتماد عمومی نسبت به سلامت غذایی  و کاهش مخاطرات اقتصادی و اجتماعی در در واحدهای تولید کننده  ایفا خواهد کرد.



دکتر ماکنعلی یکی دیگر ازمحورهای کنترل بیماری را موضوع اهمیت آموزش و ترویج دانست و افزود: در این رابطه پکیج جدیدی را با سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی طراحی کردیم و کارگروه تخصصی نیز برای آنفلوآنزا و بروسلوز پیش بینی شده است اما لازم است در این حوزه اقدامات موثر بیشتری صورت پذیرد.



معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور با تاکید براینکه سازمان دامپزشکی کشور در رابطه با بیماری‌های فرامرزی از دیدگاه پدافند غیرعامل سیستم‌های رصد و پایش را در محورهای مهم پیش بینی کرده است،گفت:بر اساس الویت بندی صورت گرفته مقررشده است که برای تعدادی ازبیماری ها با رصد و پایش فعال و غیرفعال از سرمایه‌های دامی کشور محافظت شود.



دکتر ماکنعلی عنوان کرد: سیاست سازمان دامپزشکی تقویت خودباوری و افزایش حمایت از اقتصاد مقاومتی در حوزه سیستم‌های تشخیصی است لذایکی از اهداف سازمان دامپزشکی کشور جلوگیری از ارسال نمونه به آزمایشگاه‌های بین‌المللی وحمایت از تحقیقات و تولیدات محصولات داخلی همچون محصولات موسسه  رازی در این زمینه است.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 20443
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه