درراستای صیانت از بهداشت عمومی صورت پذیرفت:
گشت مشترک نظارت بهداشتی در منطقه خاوران شهرستان ری برگزار شد
رستوران ها و مراکز طبخ غذا در شهرستان ری به عنوان یکی از بزرگ ترین و مهم ترین مصرف کنندگان گوشت و سایر فرآورده های خام دامی و محصولات لبنی مطرح می باشند که در صورت عدم نظارت دقیق بر فرآورده های خام دامی آنها،سبب بروز بیماریهای متعدد در مصرف کنندگان می شوند.
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان ری دکتر اصغری سرپرست اداره در این باره افزود؛ درجریان اجرای گشت های مشترک ودر راستای صیانت از بهداشت عمومی و اطمینان از سلامت غذایی جامعه، رستورانها، مراکز طبخ غذا وفروشگاه های عرضه مواد پروتئینی و محصولات لبنی در سطح شهرستان ری منطقه خاوران با حضور کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره با کارشناسان بازرسی بخشداری، اداره بهداشت و درمان ، تعزیرات حکومتی،اتاق اصناف،پلیس اماکن وهمراهی حوزه قضایی بخش خاوران مورد بازدید قرار گرفتند
دکتر اصغری اضافه کرد:رستوران ها و مراکز طبخ غذا در شهرستان ری بعنوان یکی از بزرگ ترین و مهم ترین مصرف کنندگان گوشت و سایر فرآورده های خام دامی و محصولات پروتئینی و لبنی مطرح می باشند که در صورت عدم نظارت دقیق براین فرآورده ها ،سبب بروز بیماریهای متعدد در مصرف کنندگان می شوند که در بازرسى هاى صورت گرفته تذکرات لازم به متصدیان واحد هاى رستورانى در خصوص رعایت شرایط نگهدارى فرآورده هاى خام دامى ارائه ومقادیر قابل توجهی فرآورده های خام دامی به دلیل دارا نبودن شرایط ارگانولپتیکى مناسب و فاسد بودن برخی از این فرآورده ها طبق دستور العمل هاى بهداشتى سازمان دامپزشکى از چرخه مصرف انسانی خارج و معدوم گردید.
وی در پایان با بیان اینکه دامپزشکی در تمامی شرایط وظایف نظارتی خود را با جدیت دنبال می کند از شهروندان فهیم درخواست کرد: ضمن تهیه فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود از مراکز معتبر و مورد تایید دامپزشکی با عمل به توصیه های بهداشتی دامپزشکی ضامن سلامت خود و خانواده خود باشند و از تهیه غذا از مراکز غیر مجاز اکیدا خودداری نمایند.
نظر دهید