همزمان با روز ملی دامپزشکی
رتبه بندی 33کشتارگاه طیور در کشور اجرا می شود
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان تهران گفت: همزمان با 14 مهر روز ملی دامپزشکی اجرای طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در این استان اجرا می شود

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران دکتر سعید کرمی معاون سلامت اداره کل دراین رابطه گفت: همزمان با 14 مهر روز ملی دامپزشکی طرح ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ و رتبه بندی کشتارگاههای طیور استان آغاز به کارخواهد کرد.
وی با بیان اینکه مرغهای تولیدی خط 2 در گروه مرغ با کیفیت a یا درجه یک قرار میگیرند گفت: آن دسته از کشتارگاههایی که فاقد خط 2 هستند به کشتار مرغ و عرضه آن در بازار میپردازند اما بر روی بستهبندی مرغ تولیدی این کشتارگاهها گریت b که همان درجه دو نوشته میشود.
کرمی گفت: از روز 14 مهر، بسته بندی و عرضه مرغ کامل و نیز قطعه بندی شده در قالب سه رتبه A+ A B خواهد بود.
وی از ,a+ به عنوان باکیفیتترین مرغ تولیدی در این تقسیمبندی جدید نام برد و گفت: مرغ گرید a+ به مرغ با کیفیت کشتارگاههای دارای خط 2 اطلاق میشود که مرغ آنها بعد از کشتار دیگر در آب و یخ غوطهور نمیشوند و لذا دیگر برخلاف مرغهای فعلی بخشی از آب را به خود جذب نمیکنند چرا که با روشهای نوین و بروزی آماده بستهبندی میشوند.
دکتر کرمی از مرغ گرید a + یا 'آ-پلاس' به عنوان محصولی صادراتی نام برد و اضافه کرد: این نوع مرغ بستهبندی شده به راحتی میتواند به بازارهای دنیا صادر شود.
این مقام مسئول اضافه کرد: افزایش کیفیت مرغ تولیدی، کاهش افت وزنی مرغ به دلیل عدم غوطهوری در آب و یخ، استانداردسازی و عرضه مرغ سایز و...همه از مزایای این طرح است که به سود مصرفکنندگان خواهد بود.
وی از ارتقاء کیفیت مرغ تولیدی به عنوان هدف اجرای این طرح در کشور و استان نام برد و خاطرنشان کرد: اجرایی شدن این طرح یک رقابت در بین کشتارگاهها بوجود میآورد که مرغ با کیفیتتری نیز به بازار عرضه کنند.
نظر دهید