راهنمای گام دوم مبارزه با کووید 19(کرونا ویروس)
فاصله گذاری اجتماعی والزامات سلامت محیط و کار در دامپروری و مرغداری
کشف و معدوم سازی 5818 کیلوگرم خمیر مرغ و پای مرغ فله درشهرستان ورامین
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ورامین ازکشف و معدوم سازی 5818 کیلوگرم خمیر مرغ و پای مرغ فله دراین شهرستان خبرداد.
کشف و معدوم سازی 1030 کیلوگرم گوشت گاوی فاقد شرایط مصرف درشهرستان ورامین
طی بازرسی های انجام شده کارشناسان اداره دامپزشکی شهرستان ورامین از کشتارگاه دامی این شهرستان میزان 1030 کیلوگرم گوشت گاوی به علت عدم تایید مسئول فنی بهداشتی واحد و وضعیت نامطلوب ارگانولپتیک محصول در یکی از واحد های تبدیل ضایعات این شهرستان ابدال شد.
در آستانه بهار و آغاز سال نو مدیرکل دامپزشکی استان تهران طی پیامی به همکاران و پرسنل اداره دامپزشکی استان تهران آغاز سال نو را تبریک گفت
متن پیام تبریک دکتر ولی الله واعظی به شرح زیر است:
کشف 20,000 لیتر روغن حاصل از ضایعات کشتارگاهی در شهرستان ورامین
طی بازرسی های انجام شده کارشناسان این اداره از مراکز تبدیل ضایعات این شهرستان میزان 20,000 لیتر روغن حاصل از ضایعات کشتارگاهی به علت سوء استفاده از لوگو و آرم شرکت های دیگر ضبط و پرونده به مراجع قضایی ارسال شد
کشف دو واحد غیر مجاز تولید روغن خوراک طیور
طی بازرسی های انجام شده کارشناسان این اداره از مراکز تبدیل ضایعات این شهرستان دو واحد غیر مجاز تولید روغن مخصوص خوراک طیور حاصل از ضایعات کشتارگاهی دام و طیور کشف و پرونده به مراجع قضایی ارسال شد
اطلاعیه
الزامات و توصیه های بهداشتی خرید و نگهداری ماهی قرمز شب عید
اطلاعیه(در راستای مقابله با مخاطرات بهداشتی ناشی از آلودگی های میکروبی نظیر کرونا ویروس از طریق فرآورده های خام دامی)
روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران در راستای مقابله با مخاطرات بهداشتی ناشی از آلودگی های میکروبی نظیر کرونا ویروس از طریق فرآورده های خام دامی اطلاعیه ای صادر کرد
برگزاری جلسه با مسئولین فنی بهداشتی کارگاه های تبدیل ضایعات شهرستان ورامین
جلسه ای در خصوص رفع مشکلات بهداشتی و ساماندهی و تشدید نظارت مسئولین فنی بهداشتی بر اجرای تعهدات برابر ضوابط سازمان دامپزشکی کشور با حضور مسئولین فنی بهداشتی واحد های تبدیل ضایعات در سالن جلسات اداره دامپزشکی شهرستان ورامین برگزارشد
اطلاعیه اداره کل دامپزشکی تهران در خصوص رعایت موازین بهداشتی در تهیه فرآورده های خام دامی
در راستای مقابله با مخاطرات بهداشتی ناشی از آلودگی های میکروبی نظیر کرونا ویروس از طریق فرآورده های خام دامی، مصوبات جلسه هماهنگی اقدامات بهداشتی و پیشگیری مخاطرات بهداشتی در اماکن دامی و مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی که با حضور نمایندگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان دامپزشکی و تشکل های مربوطه تصویب و برای اطلاع و اقدامات لازم به شرح ذیل اعلام می گردد: