در راستای سیاستهای آموزشی ضمن خدمت دامپزشکی استان تهران:
دوره بازآموزی اصول بسته بندی فرآورده های خام دامی برگزارشد
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران، این دوره به منظور ارتقاء دانش و مهارتهای کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی با حضور دکتر ابراهیمی رئیس گروه فرآورده های خام دامی دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور بعنوان مدرس، رئیس و کارشناسان اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل و کارشناسان بخش نظارت ادارات دامپزشکی شهرستانهای استان تهران در محل سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد.
در این دوره دکتر ابراهیمی رئیس گروه فرآورده های خام دامی دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور بعنوان مدرس ،مطالب مرتبط را به منظور آشنایی با اصول بسته بندی فرآورده های خام دامی و ارتباط آن با عمر ماندگاری این فرآورده ها عنوان کرد.
این دوره با هدف ارتقاء سطح آگاهی و مهارت کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی دامپزشکی درجهت ارتقاء سطح کیفی و بهداشت گوشت و افزایش سطح رضایتمندی مصرف کنندگان برگزار شد.
نظر دهید