رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان تهران:
استفاده از وسایل حفاظت فردی در کشتارگاههای استان تهران الزامیست
دکتر سید مهدی حمیده کیش ضمن اعلام توصیه بهداشتی دامپزشکی در محیط کشتارگاه،از الزام استفاده از وسایل حفاظت فردی برای گروههای در معرض خطر ابتلا به بیماریهای مشترک بین انسان ودام بخصوص بیماری تب کریمه کنگو در کشتارگاههای استان تهران خبر داد
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران دکتر سید مهدی حمیده کیش رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره کل با بیان اینکه :کشتارگاه به عنوان یکی از بخشهای مهم در زنجیره تامین گوشت نیازمند رعایت نکات بهداشتی ویژهای است، از الزام استفاده از وسایل حفاظت فردی برای گروههای در معرض خطر ابتلا به بیماریهای مشترک بین انسان ودام( مسئولین فنی - بهداشتی دامپزشکی مستقر در کشتارگاه ،ناظرین شرعی و ذابحین) به خصوص بیماری تب کریمه کنگو در کشتارگاههای استان تهران خبر داد.
وی در ادامه در خصوص اقدامات انجام داده شده جهت پیشگیری ازبیماریهای مشترک بین انسان و دام بخصوص تب کریمه کنگو گفت: توزیع بروشور توصیه های بهداشتی جهت پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو و هشدار در خصوص خطر ابتلا به این بیماری، آموزش چهره به چهره به قصابان و سلاخان درخصوص خطر ابتلا به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، چاپ بنر و نصب در محل کشتارگاههای دام استان، سمپاشی محوطه کشتارگاه ها و اسطبل انتظار از جمله این اقدامات پیشگیرانه بوده است.
وی درپایان به افراد در معرض خطر توصیه کرد:
پرهیز از خوردن و آشامیدن و سیگار کشیدن در هنگام کار
از گذاشتن کارد یا چاقو در بین لب ها جددا خوداری گردد
استفاده از وسایل حفاظت فردی از جمله ماسک، چکمه و لباس کار کامل و همچنین استفاده ذابحین از عینک مخصوص
از جداسازی و له کردن کنه های موجود روی بدن دام خودداری نمایید.
ضد عفونی البسه و لباس کار و دست ها در پایان عملیات کشتار روزانه
مسئول فنی بهداشتی کشتارگاه از عدم خراش و جراحت پوستی پرسنل خط کشتار قبل شروع کار مطمئن شود
جلوگیری از تماس غشای مخاطی بدن با خون و ترشحات دام کشتاری
نظر دهید