• 1398/07/24 - 11:27
  • تعداد بازدید : 633
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مصاحبه خبرنگار ویژه برنامه شوک در خصوص بهداشت فرآورده های خام دامی با رئیس اداره دامپزشکی شهر تهران

روابط عمومی اداره دامپزشکی شهر تهران از گفتگو و مصاحبه دکتر مجید محمدیان رئیس اداره دامپزشکی پایتخت با خبرنگار ویژه برنامه شوک خبر داد.

 
در این گفتگو که پیرامون بهداشت فرآورده های خام دامی و نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر محصولات دامی انجام شد، دکتر محمدیان توضیحاتی در خصوص نظارت های بهداشتی دامپزشکی از مزرعه تا سفره ارائه کرد.
وی همچنین به تاثیر عوامل گوناگون انسانی ومحیطی بر کیفیت و ماندگاری فرآورده های خام دامی اشاره کرد و یاد آور شد که کارشناسان واحد بهداشت و نظارت بر فرآورده های خام دامی  دامپزشکی سه اصل«بهداشت فردی،بهداشت محیطی و کیفیت محصولات » را حین بازدید در دستور کار خود دارند که در راس آن بصورت کاملا تخصصی کیفیت محصولات را مورد ارزیابی قرار می دهند.
وی با بیان اینکه بالغ بر ۵ هزار واحد عرضه وبیش از۷هزار رستوران غذاخوری در سطح شهر تهران وجود دارد،آماری از عملکرد اداره دامپزشکی پایتخت  ، تعداد بازدید های انجام شده و شناسایی نقاط پر خطر شهر تهران ارائه کرد.
دکتر محمدیان در پایان ضمن تشکر از عوامل ویژه برنامه شوک،اطلاع رسانی و آگاه سازی جامعه در خصوص مسائل مهم بهداشتی را وظیفه ذاتی رسانه هادانست و افزود اداره دامپزشکی پایتخت آماده همکاری همه جانبه با رسانه ها خبرگزاری ها در راستای ارتقای دانش و فرهنگ سازی مسائل مرتبط با حوزه فرآورده های خام دامی و دامپزشکی می باشد.
  • گروه خبری : اخبار شهرستان تهران,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 245030
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید