لیست اخبار صفحه :61
اجرای مستمرگشت های کنترل ونظارتی در آستانه ماه مبارک رمضان 

اجرای مستمرگشت های کنترل ونظارتی در آستانه ماه مبارک رمضان 

در آستانه ماه مبارک رمضان و با توجه به افزایش تقاضای شهروندان به تامین فرآورده های پروتئینی و با توجه به شرایط ویژه بوجود آمده در پی شیوع ویروس کویید۱۹ طرح تشدید نظارت بر واحد های عرضه و مراکز طبخ حلیم و رستوران های سطح شهر تهران در دستور کار قرار گرفت.

همه واحدهای تولیدی چه در مرحله تمدید و چه در صدور پروانه، باید یک دکتر دامپزشک را به عنوان مسئول فنی بهداشتی به ما معرفی کنند
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان تهران در گفت‌وگو با حکیم مهر:

همه واحدهای تولیدی چه در مرحله تمدید و چه در صدور پروانه، باید یک دکتر دامپزشک را به عنوان مسئول فنی بهداشتی به ما معرفی کنند

«دکتر سعید کرمی» افزود: تعیین مسئول فنی بهداشتی برای واحدهای تولیدی اقدامی بود که سال ۹۸ آن را به صورت اصولی و پایه‌ای بر مبنای قوانین و مقررات اجرا کردیم ...

اطلاعیه

اطلاعیه

الزامات و توصیه های بهداشتی خرید و نگهداری ماهی قرمز شب عید

اطلاعیه(در راستای مقابله با مخاطرات بهداشتی ناشی از آلودگی های میکروبی نظیر کرونا ویروس از طریق فرآورده های خام دامی)

اطلاعیه(در راستای مقابله با مخاطرات بهداشتی ناشی از آلودگی های میکروبی نظیر کرونا ویروس از طریق فرآورده های خام دامی)

روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران در راستای مقابله با مخاطرات بهداشتی ناشی از آلودگی های میکروبی نظیر کرونا ویروس از طریق فرآورده های خام دامی اطلاعیه ای صادر کرد

اطلاعیه اداره کل دامپزشکی تهران در خصوص رعایت موازین بهداشتی در تهیه فرآورده های خام دامی

اطلاعیه اداره کل دامپزشکی تهران در خصوص رعایت موازین بهداشتی در تهیه فرآورده های خام دامی

در راستای مقابله با مخاطرات بهداشتی ناشی از آلودگی های میکروبی نظیر کرونا ویروس از طریق فرآورده های خام دامی، مصوبات جلسه هماهنگی اقدامات بهداشتی و پیشگیری مخاطرات بهداشتی در اماکن دامی و مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی که با حضور نمایندگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان دامپزشکی و تشکل های مربوطه تصویب و برای اطلاع و اقدامات لازم به شرح ذیل اعلام می گردد: