بمناسبت فرارسیدن ایام محرم:
اداره کل دامپزشکی استان تهران اطلاعیه ای صادر کرد
با توجه به قرار گرفتن ایام محرم در فصل های گرم سال و سنت حسنه نذورات ، جهت جلوگیری از شیوع و بیماریهای مشترک بین انسان و دام بخصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از کشتار دام در مکانها و معابر عمومی جدا خودداری کنید
با توجه به قرار گرفتن ایام محرم در فصل های گرم سال واجرای سنت حسنه نذورات ، جهت جلوگیری از شیوع بیماریهای مشترک بین انسان و دام بخصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از کشتار دام در خارج از نظارتهای بهداشتی خودداری کنید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران، دکتر مهدی سلوکانه معاون سلامت اداره کل ضمن تسلیت به مناسبت فرارسیدن ماه محرم و آرزوی قبولی عزاداری عزاداران گفت: به اطلاع می رساند با توجه به ذبح دام از سوی هیئت های عزاداری و برخی شهروندان در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی و تهیه غذا برای عزاداران حسینی، تقاضا می شود به منظور حفظ بهداشت محیط، سلامت مصرف کنندگان و پیشگیری از بروز بیماری های مشترک بین انسان و حیوان به ویژه بیماری تب خون ریزی دهنده کریمه - کنگو (CCHF) دام موردنیاز خود را فقط از مراکز مجاز مورد تایید دامپزشکی، تهیه و در کشتارگاه های تحت نظارت دامپزشکی، کشتار نمایند.
وی در ادامه گفت : در زمان ذبح دام ضمن رعایت نکات بهداشتی، حتما از دستکش، ماسک ، عینک و چکمه استفاده شود و پس از کشتاردام، محل ذبح دام شستشو و از مواد ضدعفونی در محل مزبور جهت جلوگیری از اشاعه بیماری استفاده گردد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان تهران گفت: گوشت پس از ذبح به مدت 24 ساعت در دمای یخچال (0 تا 4 درجه سانتی گراد) نگهداری شود و پس ازآن مصرف شود.
سلوکانه در پایان گفت: اداره کل دامپزشکی استان تهران و ادارات دامپزشکی شهرستانهای استان همچون سالهای گذشته و بر اساس دستورالعمل ها و ضوابط بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور و به منظور سلامت جامعه و بهداشت محیط، با 21 اکیپ ثابت ، 29 اکیپ سیار و 45 دکتر دامپزشک ،44 بازرس بهداشتی گوشت و 16 ناظر بهداشتی در ایام محرم اقدام به تشدید نظارتهای بهداشتی خود از واحدهای تحت پوشش مینماید.
نظر دهید