شنبه 06 دی 1404

flag
  • 1392/06/27 - 12:00
  • تعداد بازدید : 57
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

باقی‌مانده غذاها را در فضای آشپزخانه نگهداری نكنید

به گزارش وب دا؛ مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت نیشابور گفت: نگهداری مواد غذایی در هوای خنک و سرمای داخل یخچال میزان رشد باکتری‌ها را کاهش می‌دهد







 
  باقی‌مانده غذاها را در فضای آشپزخانه نگهداری نكنید




هرگز باقی‌مانده غذاها در فضای آشپزخانه نگهداری نشود و غذای پخته شده باید بلافاصله پس از سرد شدن در داخل ظرف سربسته و در یخچال نگهداری شود.


به گزارش وب دا؛ مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای مركز بهداشت نیشابور گفت: نگهداری مواد غذایی در هوای خنك و سرمای داخل یخچال میزان رشد باكتری‌ها را كاهش می‌دهد.


مهندس نعمت‌الله معروفی افزود: غذاهای با حجم زیاد را به‌جای اینكه در داخل یك ظرف بزرگ بریزید، در داخل چندین ظرف كوچك قرار دهید زیرا با این روش سرمای یخچال به‌سرعت و به‌طور یكنواخت غذا را خنك می‌كند.


مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای مركز بهداشت نیشابور در ادامه گفت: برای چنین غذاهایی اگر از یك ظرف بزرگ استفاده شود، سرمای یخچال به‌طور یكنواخت غذا را خنك نمی‌كند و خطر اینكه باكتری یا هر چیز دیگری در وسط غذا رشد كند، بسیار زیاد است.


معروفی بیان كرد: در صورتی كه از باقیمانده غذا در یخچال نگهداری شده، دو بار استفاده می‌شود نباید فقط به گرم كردن آن اكتفا كرد و حتما باید قبل از مصرف دوباره آن‌ را كاملا حرارت داد.


وی اضافه كرد: برای نگهداری باقیمانده مواد غذایی طبخ شده باید غذای باقیمانده سرد شود، غذای خیلی گرم مدت 30 دقیقه در حرارت اطاق خنك شده و سپس به یخچال منتقل شود و غذای طبخ شده را در ظروف پوشش‌دار و كم ارتفاع در یخچال یا فریزر نگهداری شود تا زود سرد




  • گروه خبری :
  • کد خبر : 144152
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور