سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذايي اداره کل خبرداد:
اجرای طرح ملی ' پایش شیرخام ' در استان تهران
این طرح از ابتدای شهریورتا ٢٤ ماه جاری در سطح استان آغاز شده است و در اجرای این طرح ٩ شهرستان با اداره نظارت استان همکاری میکنند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران دكتر مجیدمحمدیان سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی استان ، با بیان اینکه در این طرح بیش از ٥٣واحد گاوداری با ظرفیت بالای 50 رأس در استان پایش می شوند، افزود: هدف از پایش در این مرحله بررسی بار میکروبی و تقلبات و میزان آفلاتوكسین در شیر خام تولیدی گاوداریها است.سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی استان گفت: با توجه به اهمیت شیر در سبدغذایی خانواده ها، این محصول باید دارای کیفیت مطلوب و عاری از هر گونه آلودگی باشد تا علاوه بر تامین نیاز جامعه، از انتقال بیماریهای گوناگون جلوگیری شود.
این مقام مسئول افزود: این طرح از ابتدای شهریورتا ٢٤ ماه جاری در سطح استان آغاز شده است و در اجرای این طرح ٩ شهرستان با اداره نظارت استان همکاری میکنند.
دکتر محمدیان بیان کرد: در این مرحله تعداد ٦١ نمونه شیر با رعایت دستور العمل های ابلاغی سازمان متبوع از واحدهای دامداری صنعتی استان اخذ و جهت بررسی و پایش باقیمانده ها ،آفلاتوكسین و شاخص های میكروبی به آزمایشگاه ارسال گردید.
وی عنوان کرد : تمامی اقدامات فنی و تخصصی دامپزشكی در راستای تضمین سلامت،كیفیت و بهداشت انواع فراورده های دامی توسط كارشناسان دولتی و خصوصی در حال انجام می باشد كه نتیجه نهایی آن ارتقا سطح بهداشت عمومی جامعه است.
وی در پایان از مردم درخواست کرد: فرآورده های خام دامی خود را از مراکز مجاز که مورد تایید دامپزشکی می باشند تهیه نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در حوزه های مختلف مراتب از طریق ادارات دامپزشكی شهرستان ها و یا از طریق سامانه ملی رسیدگی به شكایات سازمان دامپزشكی كشور با شماره ١٥١٢ نسبت به اطلاع رسانی اقدام نمایند.
نظر دهید