• 1398/11/14 - 08:40
  • تعداد بازدید : 425
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بیش از ۶۰۰۰ واحد عرضه و فروشگاه زنجیره ای سطح شهر تهران زیر ذره بین دامپزشکی

در اجرای وظایف بهداشتی دامپزشکی و در راستای تامین سلامت عمومی جامعه، که دامپزشکی پایتخت در خط مقدم بهداشت فرآورده های خام دامی آن قرار دارد،بیش از ۶۰۰۰ واحد عرضه و فروشگاه زنجیره ای که اقدام به تامین فرآورده های گوشتی شهر تهران میکنند مورد بازرسی و پایش قرار می گیرند.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهر تهران دکتر مجید محمدیان رئیس اداره دامپزشکی تهران با اعلام این خبر افزود؛ در اجرای وظایف بهداشتی دامپزشکی و در راستای تامین سلامت عمومی جامعه، که دامپزشکی پایتخت در خط مقدم بهداشت فرآورده های خام دامی آن قرار دارد،بیش از ۶۰۰۰ واحد عرضه و فروشگاه زنجیره ای که اقدام به تامین فرآورده های گوشتی شهر تهران میکنند مورد بازرسی و پایش قرار می گیرند. 
وی با اشاره به حجم بالای مصرف گوشت و سایر فرآورده های خام دامی در شهر تهران کنترل و نظارت دقیق بر این واحد های عرضه را از اساسی ترین بعد های سلامت پایتخت نشینان بیان کرد.
این مقام مسئول  با بیان اینکه اجرای طرح های مشترک با سایر دستگاه ها و انجام بازرسی های شبانه و خارج از زمان اداری در دستور کار است و به صورت پیوسته اجرا می شود،اساس وظایف محوله به کارشناسان واحد بهداشت و نظارت بر فرآورده های خام دامی را کنترل شرایط کیفی فرآورده ها و شرایط نگهداری آنها ذکر کرد . وی افزود :نواقص ساختاری واحد ها  در بازدیدهای بازرسین اداره دامپزشکی شهر تهران نیز ممیزی و اصلاح می شود.
دکتر محمدیان در پایان ضمن تشکر اززحمات تمامی پرسنل اداره دامپزشکی شهر تهران در ارتقای سلامت عمومی شهروندان،فرهنگ سازی و ارتقاء دانش عمومی در بحث فرآورده های خام دامی را لازم وضروری دانست .
 
 
 
  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار شهرستان تهران,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 248923
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه