• 1399/06/06 - 14:58
  • تعداد بازدید : 469
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
همزمان با پنجمین روز از هفته دولت

با حضور استاندار تهران یک واحد بسته بندی فرآورده‌های دامی در شهرستان ری افتتاح شد

این واحد در زمینی به مساحت 13 هزار مترمربع و زیربنای دو هزار و 400 متر مربع در زمینه قطعه بندی و بسته بندی مرغ نیمچه گوشتی و مرغ صنعتی، و تولید خمیر مرغ و قطعه بندی وبسته بندی گوشت قرمز وهمچنین تولید گوشت چرخکرده با سرمایه گذاری بخش خصوصی احداث و راه اندازی شده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران در پنجمین روز از هفته دولت در مراسمی با حضور «انوشیروان محسنی بندپی» استاندار تهران، فرماندار شهرستان ری، مدیرکل دامپزشکی استان تهران ؛ مدیرجهاد کشاورزی شهرستان ری، بخشدار کهریزک و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان، یک واحد بسته بندی  و آلایش  دامی افتتاح شد.
این واحد در زمینی به مساحت 13 هزار مترمربع و زیربنای دو هزار و 400 متر مربع در زمینه قطعه بندی و بسته بندی مرغ نیمچه گوشتی و مرغ صنعتی، و تولید خمیر مرغ و قطعه بندی وبسته بندی گوشت قرمز وهمچنین تولید گوشت چرخکرده  با سرمایه گذاری بخش خصوصی احداث و راه اندازی شده است.
این واحد با ظرفیت اسمی23000 تن در سال در زمینه بسته بندی انواع گوشت، و فرآورده‌ای گوشتی و بسته بندی آلایش دامی جهت فعالیت می‌کند.
دکتر سید علی سید علی بابائی مدیر کل دامپزشکی استان تهران در حاشیه افتتاح این واحد بسته بندی گفت :این واحد دارای سالن‌های پیش فرآوری، قطعه بندی، بسته بندی، سالن بسته بندی ثانویه، سردخانه‌های نگهداری، تونل انجماد، پیش سرد کن اولیه و ثانویه، انبارهای مواد اولیه و ملزومات بسته بندی، بخش اداری و موتورخانه است.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد : با افتتاح اینگونه واحدها زمینه ارتقای بهداشتی و سطح کیفی و تضمین سلامت فرآورده‌ای خام دامی مهیا می‌شود و گامی رو به جلو و موثر در راستای اشتغال زایی و رونق تولید در سال جهش تولید میباشد.
 
  • گروه خبری : اخبار شهرستان ری,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 255155
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید