• 1399/05/29 - 12:14
  • تعداد بازدید : 219
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

اجرای طرح ملی " پایش عسل" در استان تهران

سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل از شروع پایش و نمونه گیری از عسل تولیدی زنبورستان های استان از تاریخ 15 مرداد تا پایان مرداد ماه سال جاری خبرداد


به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان با اعلام این خبر گفت: مواد خارجی صرفأ محدود به میکروارگانیسم ها و سموم مترشحه از آنها نمی باشد بلکه انواع مواد شیمیایی که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم مواد غذایی را آلوده می سازند نیز در ایجاد اختلالات متعدد و مسمومیت ها در مصرف کنندگان نقش مهمی دارند و بر خلاف عفونت ها و مسمومیت های میکروبی عوارض ناشی از مسمومیت های شیمیایی اغلب در دراز مدت تظاهر می نماید.
دکتر مجیدمحمدیان گفت: در بین فلزات تعدادی هستند که از نظر بهداشت و سلامت غذایی اهمیت خاصی دارند و رسوبات و باقیمانده های آن ها در مواد غذایی می توانند ایجاد مسمومیت های مزمن و بعضا" حاد خطرناکی را ایجاد نمایند و امروزه در ممالک صنعتی جهان یکی از مسائل بهداشتی جامعه را تشکیل می دهند.
وی گفت:  در همین راستای اجرای طرح ملی پایش باقیمانده های دارو، سموم، فلزات سنگین و سایر مواد شیمیایی در فراورده های خام دامی( شیرخام، گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم مرغ، گوشت ماهی و عسل ) در دستور كار این اداره قرار دارد و از شروع پایش و نمونه گیری از عسل تولیدی زنبورستان های استان از تاریخ  15  مرداد تا پایان مرداد ماه سال جاری خبرداد.در اجرای این طرح شهرستان های شمیرانات،فیروزکوه،ملارد،دماوند،نسبت به همكاری با اداره نظارت استان اقدام نمودند.
دکتر محمدیان بیان کرد: در این مرحله تعداد 7 نمونه عسل از زنبورستان های سنتی و صنعتی استان اخذ و جهت بررسی و پایش باقیمانده های آنتی بیوتیک های غیر مجاز و سایر آنتی بیوتیک ها، فلزات سنگین(سرب)، سموم ارگانو فسفره  و ارگانو کلره ،کاربامات ها و پایروتروئید ها،ضد انگل ها و از ارسال به  آزمایشگاه مرکز تشخیص سازمان دامپزشکی کشور خبرداد.
این مقام مسئول گفت : تمامی اقدامات فنی و تخصصی دامپزشكی در راستای تضمین سلامت،كیفیت و بهداشت انواع فراورده های دامی توسط كارشناسان دولتی و خصوصی در حال انجام می باشد كه نتیجه نهایی آن ارتقائ بهداشت عمومی جامعه است.
وی در پایان از مردم خواست فرآورده های خام دامی خود را از مراکز مجاز که مورد تایید دامپزشکی و دارای برچسب بهداشتی دامپزشکی می باشند تهیه نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب از طریق ادارات دامپزشكی شهرستان ها و یا از طریق سامانه ملی رسیدگی به شكایات سازمان دامپزشكی كشور با شماره ١٥١٢ نسبت به اطلاع رسانی نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 254907
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه