• 1402/03/28 - 14:43
  • تعداد بازدید : 373
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران:

جلسه پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در محل سالن جلسات اداره کل برگزار شد

جلسه پیشگیری و مقابله با شیوع تب کریمه کنگو با حضورمعاون سلامت اداره کل دامپزشکی،روسای ستادی و شهرستانی، مدیر کل امور عشایری استان،نماینده سازمان میادین ،مدیر امور دام سازمان جهاد استان ،رئیس انجمن صنفی گوشت و مواد پروتئینی کشور، رئیس انجمن کشتارگاه های استان تهران، نماینده پشتیبانی امور دام ، نمایندگان اتحایه ها در محل سالن جلسات اداره کل برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران دکتر مهدی سلوکانه معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان تهران با بیان اینکه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری  ویروسی حاد تب‌دار و خونریزی دهنده است افزود: این بیماری  از طریق گزش کنه، له کردن کنه یا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل می‌شود و با توجه به اینکه ویروس عامل بیماری  در محیط اسیدی از بین می رود نگهداری  لاشه دام به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سلسیوس به دلیل کاهش PH لاشه پس از جمود نعشی ، باعث می شود تا ویروس از بین برود. 

وی در ادامه گفت:همچنین  با عنایت به  تقارن عید سعید قربان با فصل گرما ( فصل فعالیت کنه ها)  و افزایش نقل و انتقال دام  رعایت دستورالعملهای بهداشتی دامپزشکی که مهمترین روش پیشگیری از بیماری می باشد  را  توصیه نموده  و از تمامی دستگاههای اجرایی مرتبط حاضر در جلسه درخواست کرد در این خصوص همکاری لازم با دامپزشکی را داشته باشند.

در این جلسه دکتر حمیدرضا رنگرز رئیس اداره بهداشت و مبارزه با بیماریهای دامی در خصوص بیماری کریمه کنگوتوضیحاتی ارائه داد.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 303408
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال تهران

admin ادمین پورتال تهران

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه