مدیرکل دامپزشکی تهران در گفتوگو با فارس مطرح کرد
تکذیب به کارگیری امعا و احشاء در تولید خمیر مرغ
دکتر برائینژاد در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در پاسخ به این سؤال که دیده شده روی برخی از محصولات بستهبندی گوشت یا مرغ تاریخ تولید، روز آینده درج شده و چه نظارتی روی کالاهای بستهبندی انجام میدهید، گفت: گوشت تازه بستهبندی نهایت تا 72 ساعت ماندگاری دارد و درج تاریخ بیش از این تخلف محسوب میشود و مواردی که مشاهده کنیم، نسبت به ضبط محموله اقدام خواهیم کرد.
وی درج تاریخ تولید روزهای آتی روی بستههای گوشت و مرغ را نیز تخلفی آشکار عنوان کرد و افزود: در صورت مشاهده چنین موضوعی برخورد خواهیم کرد اما محصولی که در واحدهای بستهبندی برچسب میخورند، از همان لحظه باید تاریخ مصرف آغاز شود و اگر موردی خلاف این مشاهده شد، شهروندان میتوانند موضوع را به اداره دامپزشکی منطقه خود گزارش کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان تهران در پاسخ به این سؤال که اخیراً سازمان استاندارد استفاده از خمیر مرغ را در فرآوردههای غذایی مجاز اعلام کرده و مواردی گزارش میشود که امعا و احشای مرغ، مرغفروشی با خودروهای وانت برای تهیه خمیر مرغ شبانه حمل میشود و چه نظارتی در این مورد دارید که برائینژاد پاسخ داد: خمیر مرغی که در واحدهای صنعتی استفاده میشود، قطعاً استاندارد واحدهای بهداشتی را دارد، چون ما در همه کشتارگاهها مسئولان فنی و بهداشتی مستقر داریم و اگر ناظر حضور نداشته باشد، فعالیت عملاً امکانپذیر نیست.
دکتر برائینژاد تأکید کرد: هیچ واحد فرآوری بدون حضور ناظر بهداشتی حق فعالیت ندارد و اگر گزارشی مبنی بر این که شبانه امعا و احشای مرغ برای تولید خمیر مرغ جابهجا میشود، گزارش آن را بدهید تا برخورد کنیم.
نظر دهید