• 1396/09/01 - 12:00
  • تعداد بازدید : 54
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری دوره آموزشی و عملی بهداشت گوشت برای مقاطع تحصیلی دبیرستان و پیش دانشگاهی در کشتارگاه دام فیروزکوه


 

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان فیروزکوه،دکتر شایان خواه سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان  از برگزاری کلاس  عملی آموزشی بهداشت گوشت با توجه به اهمیت بیماریهای مشترک و احتمال درگیری همه اقشار جامعه با این بیماریها و با هدف اطلاع رسانی و آگاهی بخشی جهت ارتقاء سطح بهداشت عمومی به دانش آموزان برای مقاطع دبیرستانی و پیش دانشگاهی خبر داد .

دکتر شایان خواه با اعلام این خبر افزود : کلاس آموزشی بهداشت گوشت و فرآوردهای خام دامی از زمان ورود دام به کشتارگاه تا زمان خروج  لاشه استحصالی  به واحد های عرضه  و با آگاهی دادن به  جامعه هدف  در خصوص بیماریهای مشترک بین انسان و دام با محوریت بیماریهای تب هموراژیک کریمه – کنگو ،کیست هیداتید ،سل ،بروسلوز و همچنین مسائل بهداشتی آلایش دامی  برای مقاطع دبیرستانی و پیش دانشگاهی در  کشتارگاه دام فیروزکوه برگزار گردید.

وی در ادامه افزود: در این کلاس، ضمن پخش بروشورهای آموزشی مربوط به بیماریهای مشترک دام و انسان و منتقله از طریق گوشت ، هشدارهای لازم در خصوص جدی گرفتن رعایت موازین بهداشتی داده شد.

دکتر شایان خواه  در پایان  تصریح کرد: دامپزشکی در حراست از بهداشت همگانی جامعه، با حفظ سلامت و بهداشت دام، فرآورده های خام دامی، مراقبت و پیشگیری و کنترل بیماریهای مشترک و سلامت غذا نقش مهمی را در سلامت مردم ایفا می کند.












 
















  • گروه خبری :
  • کد خبر : 144759
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه