• 1394/06/11 - 12:00
  • تعداد بازدید : 35
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بخور و نخورها برای مشکل شایعی به نام نفخ شکم

نفخ شکم را چگونه از بین ببریم؟


برخی از خوراکی های سالم و مورد علاقه شما ممکن است موجب نفخ شکم شوند، به ویژه اگر شما جزء 15 تا 20 درصد افرادی هستید که در هضم کربوهیدرات های موسوم به الیگو- دی- مونو ساکاریدهای قابل تخمیر و پلی ال ها (FODMAP) مشکل دارید. این کربوهیدرات ها جذب کمی دارند، به سرعت در روده تخمیر می شوند و حجم آب را در روده افزایش می دهند.


اگر به این ترکیبات حساس هستید، 6 تا 8 هفته غذاهای حاوی FODMAP را از رژیم غذایی خود حذف کنید. اغلب افراد در طی 1 تا 2 هفته بهبود قابل ملاحظه ای در علایم خود مشاهده می کنند.


 


رژیم فاقد FODMAP


از این غذاها پرهیز کنید:


لبنیات حاوی لاکتوز (شیر، بستنی، پنیر نرم)


گندم، جو و چاودار


فرآورده های سویا


برخی مغزها و حبوبات (لوبیا، عدس و پسته)


برخی میوه ها (سیب، شاتوت، گلابی و هندوانه)


برخی سبزیجات (آرتیشو، بروکلی، کلم بروکسل، گل کلم و قارچ)


شربت ذرت با فروکتوز بالا، قندهای الکلی مانند سوربیتول و گزیلتول


 


این غذاها را انتخاب کنید:


شیر بدون لاکتوز


پنیر سفت، ماست یونانی و کفیر


غلات بدون گلوتن (برنج، ذرت، پاستای بدون گلوتن و جو دوسر)


گوشت و جایگزین های گوشت (تخم مرغ، کره بادام، کره بادام زمینی، گوشت گاو، مرغ و ماهی)


برخی میوه ها (مرکبات، طالبی، موز و توت فرنگی)


برخی سبزیجات (کدو سبز، هویج و لوبیا سبز)

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 145947
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه