• 1396/07/02 - 12:00
  • تعداد بازدید : 57
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید و اطلاع رسانی به هیات امنای دسته های عزاداری

اداره دامپزشکی شهرستان دماوند با تنظیم اطلاعیه ای،رعایت نکات بهداشتی در ذبح و استقاده از فرآورده های خام دامی در ایام محرم را به هیات امنای هیات های عزاداری ابلاغ کرد.

دکتر سید علی امامی رئیس اداره دامپزشکی دماوند با اعلام این خبر گفت: خوشبختانه مدیران و هیات امنای دسته های عزاداری ضمن استقبال از توجه اداره دامپزشکی به امر بهداشت و سلامت غذایی مردم در این ایام، واقعا به رعایت موارد بهداشتی پایبند هستند. وی با تاکید بر نگهداری گوشت قربانی حداقل به مدت ٢٤ ساعت در دمای یخچال افزود در بازدیدی که از تجهیزات و مراکز طبخ این هیات ها انجام شد سردخانه های مجهز به منظور نگهداری مواد خام دامی و گوشت دام قربانی در محل احداث شده است که از نظر ظرفیت نیز متناسب با حجم فعالیت عزیزان در این ایام میباشد.

دکتر امامی گفت ناظران بهداشتی اداره دامپزشکی در این ایام ضمن فعالیت و اطلاع رسانی به مردم عزیز آماده ارائه خدمات به خیرین محترم شهرستان میباشند.

وی در پایان از همه خیرین و همشهریان عزیز درخواست کرد به گونه ای برنامه ریزی کنند که از مصرف گوشت دام تازه ذبح شده خودداری گردد و حتما رعایت دوره ٢٤ ساعته در دمای یخچال را در نظر داشته باشند.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 144468
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه