اگر قصد سفر دارید، بخوانید
بسیاری از مسمومیت ها در طول مسافرت، ناشی از خوردن و آشامیدن غذاها و آب های آلوده به میكروب است. با توصیه های زیر كه آرزو دهقانی، كارشناس آموزش اورژانس كشور دارد، می توانید از مسمومیت های غذایی سفر پیشگیری كنید؛
- اگر برای اولین بار به مكان های مختلف سفر می كنید نباید از آب یا غذای آن منطقه استفاده كنید زیرا پادتن هاى محافظتى را در خونتان ندارید، به همین دلیل مورد تهاجم این میكروب ها قرار گرفته و دچار مسمومیت می شوید.
- بهتر است از آب هایى كه از سالم بودن و پاك بودن آن ها مطمئنن هستید، استفاده كنید.
- از یخ استفاده نكنید مگر اینكه مطمئن باشید با آب سالم درست شده است.
- در طول سفر، خوردن میوه ها و سبزیجات خام را كنارگذاشته مگر این كه قابل پوست كندن باشند و كاهو و سایر سبزى هاى خام برگ دار مثل اسفناج را مصرف نكنید.
- از خرید و مصرف غذاهایى كه فروشندگان دوره گرد می فروشند، خودداری كنید.
- سعی كنید از ظروف یكبار مصرف كه نیاز به شستشو ندارند، استفاده كنید و آب سالم برای آشامیدن به همراه خود داشته باشید.
- دست ها را باید به طور مرتب با آب و صابون شستشو دهید.
- از مصرف سالاد و سبزیجات خام در رستوران ها خودداری كرده و از مصرف كباب و تخم مرغ نیم پز ( عسلی) خودداری كنید.
- در سفر به مناطق روستایی، لبنیات، بستنی، به خصوص شیر محلی خریداری نكنید و از لبنیات پاستوریزه استفاده كنید.
- در صورت استفاده از غذاهای كنسرو شده ابتدا آن را به مدت 20 دقیقه جوشانده و سپس مصرف كنید. از خرید قوطی های كنسرو برآمده ، فرورفته و یا دارای نشتی خودداری كنید.
نظر دهید