گزارش مدیر كل دامپزشكی استان تهران در اجرای طرح بسته بندی مرغ تازه
به گزارش روابط عمومی دكتر محمد رضا حزبئی گفت: دامپزشكی استان تهران جهت ارتقاء سطح بهداشت، سلامت و امنیت غذایی شهروندان و حفظ كیفیت بهداشت مرغ در برابر فاسدكننده های شیمیایی، فیزیكی و میكروبی در طول مدت حمل و نقل، نگهداری و عرضه از قبیل آلاینده های محیطی (دود، هوای آلوده و ...) و آلودگی های ثانویه ناشی از تماس با دست كارگران، خودروهای حمل و فروشندگان و ایجاد شرایط انتخاب محصول با كیفیت بهتربرای شهروندان، امكان كنترل و نظارت دقیق و مناسب بر نحوه عملكرد تولیدكنندگان، ردیابی و ریشه یابی موارد تخلف ازطریق مشاركت،نظارت عمومی همه شهروندان محترم استان تهران در كوتاه ترین زمان ممكن اقدام به طرح بسته بندی مرغ تازه در سطح استان نمود.
مدیركل دامپزشكی استان تهران افزود: آغاز طرح بسته بندی مرغ تازه در میادین میوه وتره بار شهرداری در سطح شهرتهران وبعضی از فروشگاه های بزرگ از مورخه 1/5/90 آغاز و این طرح در سطح استان بصورت مرحله ای ادامه یافت.
وی در خصوص مراحل طرح گفت: مرحله اول در تاریخ 30/7/90 در سه شهرستان دماوند، فیروزكوه و شمیرانات. مرحله دوم طرح تاریخ7/8/90در شهرستانهای شهریار، قدس، رباط كریم، بهارستان، ملارد و اسلامشهر. مرحله سوم طرح در تاریخ 14/8/90در شهرستانهای پاكدشت، ورامین و پیشوا. مرحله چهارم طرح در تاریخ 21/8/90در شهرستان شهر ری. مرحله پنج در تاریخ 25/8/90در میدان بهمن و در نهایت مرحله آخر طرح در تاریخ 5/9/90در شهر تهران به اجرا گذاشته شد،در نهایت طرحی كه چند سال در استان تهران به دلایل مختلف اجرا نشده بود به طور كامل در سال جاری ودر مدت كمتر از 4ماه به اجرا درآمد.
مدیركل دامپزشكی استان تهران افزود: آغاز طرح بسته بندی مرغ تازه در میادین میوه وتره بار شهرداری در سطح شهرتهران وبعضی از فروشگاه های بزرگ از مورخه 1/5/90 آغاز و این طرح در سطح استان بصورت مرحله ای ادامه یافت.
وی در خصوص مراحل طرح گفت: مرحله اول در تاریخ 30/7/90 در سه شهرستان دماوند، فیروزكوه و شمیرانات. مرحله دوم طرح تاریخ7/8/90در شهرستانهای شهریار، قدس، رباط كریم، بهارستان، ملارد و اسلامشهر. مرحله سوم طرح در تاریخ 14/8/90در شهرستانهای پاكدشت، ورامین و پیشوا. مرحله چهارم طرح در تاریخ 21/8/90در شهرستان شهر ری. مرحله پنج در تاریخ 25/8/90در میدان بهمن و در نهایت مرحله آخر طرح در تاریخ 5/9/90در شهر تهران به اجرا گذاشته شد،در نهایت طرحی كه چند سال در استان تهران به دلایل مختلف اجرا نشده بود به طور كامل در سال جاری ودر مدت كمتر از 4ماه به اجرا درآمد.
وی افزود: مصرف روزانه مرغ تازه استان تهران 1300تن می باشد.
دكتر حزبئی در مورد اقدامات دامپزشكی جهت جلو گیری از تخلفات ابراز نمود:كلیه هماهنگی های لازم در خصوص اجرای دستور العمل ها وآیین نامه های مربوطه به ادارات كل استانهایی كه در تامین مرغ استان مجوز صادر می كنندصورت گرفته است و نیز بازدید های نظارتی بهداشتی از كشتارگاه ها ومراكز عرضه فرآورده های خام دامی درسطح استان در حال انجام می باشد ودر همین راستا پست های قرنطینه در مبادی ورودی استان فعال بوده و با خودروهای حمل كننده مرغ فله و بدون بسته بندی برخوردلازم انجام می دهند.
وی افزود: پس از پایان كامل طرح عرضه مرغ تازه به صورت بسته بندی ،تشدید نظارت اداره كل دامپزشكی استان نسبت به كیفیت مرغ عرضه شده را به اجرا در خواهیم آورد ودر این راستا مساعدت وهمكاری همه شهروندان محترم را خواستاریم.
وی در پایان بیان نمود: با توجه به مزایای طرح بسته بندی مرغ كشتار روزاز مصرف كنندگان این انتظار می رود كه از تهیه مرغ فاقد بسته بندی (فله) كه قابلیت كنترل كمتری دارد جدا" خوداری كرده و با تهیه مواد غذایی بسته بندی شده از مراكز عرضه فراورده های دامی تحت نظارت دامپزشكی اقدام نمایند و در صورت وجود هرگونه مشكل در مرغ بسته بندی با توجه به درج مشخصات محصول بر روی بسته بندی مصرف كننده موضوع را به دامپزشكی شهرستان اطلاع دهند.
نظر دهید