شنبه 06 دی 1404

flag
  • 1390/12/03 - 12:00
  • تعداد بازدید : 50
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رشد 26 درصدی تولید گوشت مرغ در بهمن‌ماه به گفته معاون بهبود تولیدات دامی جهاد كشاورزی تهران

در بهمن‌ماه سال جاری با افزایش فعالیت‌های تولیدی و جوجه‌ریزی میزان تولید گوشت مرغ در مقایسه با ماه مشابه سال گذشته 26 درصد رشد داشت.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد كشاورزی استان تهران در گفتگو با خبرنگار ایانا با اعلام این مطلب گفت: در بهمن‌ماه سال جاری تولیدكنندگان مرغ‌های گوشتی استان تهران با ظرفیت كامل به تولید پرداختند. به‌گونه‌ای كه در مقایسه با سال گذشته ظرفیت تولید به 70 درصد رسید.

حبیب امینی افزود: روند رو به رشدی معادل 30 درصد را شاهد بوده‌ایم كه این وضعیت نشان‌دهنده فعال‌سازی واحدهای طیور طی یك سال گذشته است.

وی خاطرنشان كرد: از سرگیری فعالیت تولید و جوجه‌ریزی پس از تعطیلی موقت بخشی از ظرفیت طیور گوشتی استان تهران در گذشته باعث شد تولید گوشت مرغ در بهمن‌ماه امسال در مقایسه با مدت مشابه گذشته از رشدی 26 درصدی برخوردار شوند.

قیمت جوجه یك‌روزه به شش هزار ریال طی ماه گذشته رسید

این مقام مسئول ادامه داد: همچنین شاهد تعادل و تثبیت قیمت جوجه یك‌روزه معادل شش هزار ریال طی ماه‌های گذشته در سال جاری بودیم.

امینی تصریح كرد: افزایش تقاضا و درخواست برای مصرف گوشت مرغ توسط مصرف‌كنندگان خرد و عمده طی ماه‌های اخیر سبب آرامش خاطر تولیدكنندگان در اجرای برنامه تولید و افزایش جوجه‌ریزی در دی‌ماه سال جاری شده است.

وی یادآور شد: افزایش 450 هزار قطعه‌ای جوجه‌ریزی در دی‌ماه سال جاری نسبت به آذرماه امسال باعث شد كه در بهمن‌ماه با تولیدی معادل شش هزار و 613 تن گوشت مرغ مواجه شویم.

امینی تأكید كرد: این میزان تولید، تهران را به‌عنوان پرتولیدترین استان كشور از نظر تولید گوشت مرغ محسوب كرد.

وی در پایان اظهار داشت: فعال‌سازی واحدهای پرورش مرغ گوشتی و افزایش تولید باعث شد كه از لحاظ تولید هیچ مشكلی نداشته باشیم./
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 145793
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور