افراد چاق در معرض خطر سرطان روده بزرگ هستند
پزشک متخصص آنکولوژی و رادیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با توصیه به استفاده از میوهها و سبزیجات برای دستیابی به وزن ایدهآل......
پزشك متخصص آنكولوژی و رادیوتراپی دانشگاه علوم پزشكی یاسوج با توصیه به استفاده از میوهها و سبزیجات برای دستیابی به وزن ایدهآل، هشدار داد: چاقی خطر ابتلا به سرطانهایی مانند روده بزرگ، كلیه و مری را افزایش میدهد.
دكتر احمد رضازادهمافی در گفتوگو با خبرنگار وبدا در یاسوج، افزود: اگرچه هیچ ماده غذایی مشخصی نمیتواند خطر ابتلا به سرطان را كاهش دهد، اما میتوان با كاربرد تركیب مناسبی از مواد غذایی این خطر را كاهش داد.
وی ادامه داد: ایجاد موازنه در رژیم غذایی با مصرف دو سوم مواد غذایی گیاهی و حداكثر یك سوم مواد غذایی حیوانی، از جمله راهكارهای پیشگیری از خطر ابتلا به سرطان است.
این پزشك متخصص آنكولوژی و رادیوتراپی با اشاره به بالا بودن تركیبات مغذی موجود در میوهها و سبزیجات، عنوان كرد: میوهها و سبزیجات پررنگتر، حاوی میزان بیشتری از مواد مغذی هستند.
رضازادهمافی تصریح كرد: "فولات" نیز ویتامین مهمی برای محافظت از بدن در برابر سرطانهای كولون، ركتوم و پستان است.
پزشك متخصص آنكولوژی و رادیوتراپی دانشگاه علوم پزشكی یاسوج، گفت: مواد غذایی مانند گندم سبوسدار، ذرت غنی شده، تخممرغ، اسفناج و كاهو حاوی "فولات" بوده و به محافظت از بدن در برابر سرطان كمك میكند.
وی اضافه كرد: دانه آفتابگردان، آب پرتقال، خربزه، توتفرنگی، لوبیا و مارچوبه دیگر منابع تامین فولات هستند.
نظر دهید