• 1401/04/08 - 09:35
  • تعداد بازدید : 156
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
درراستای صیانت از بهداشت عمومی:

مسئول امور شهرستان‌های اداره کل از کشتارگاه دام سنتی شهرداری دماوند بازدید کرد.

این بازدیدها در راستای کنترل و نظارت به عملکرد فعالیت کشتارگاه های سنتی شهرداریها و تحت نظارت ادارات دامپزشکی در پیشبرد اقدامات کنترلی و بهداشتی بیماری تب کریمه کنگو انجام می‌شود

 
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران دکتر مجید محمدیان در حاشیه این بازدیدها گفت: این بازدیدها در راستای کنترل و نظارت به عملکرد فعالیت کشتارگاه های سنتی شهرداریها و تحت نظارت ادارات دامپزشکی در پیشبرد  اقدامات کنترلی و بهداشتی بیماری تب کریمه  کنگو انجام می‌شود. وی افزود: دراین بازدیدها بر نگهداری دام پس از ذبح به مدت ۲۴ ساعت در پیش سرد کن کشتارگاه و نیز استفاده از وسایل حفاظت فردی توسط کسانی که با لاشه و ترشحات آن در تماس هستند تاکید شد. وی تصریح کرد: نگهداری گوشت در پیش سرد سبب ایجاد جمود نعشی شده که علاوه بر افزایش کیفیت گوشت، سبب  از بین رفتن عوامل بیماری زا در گوشت به خصوص بیماری خطرناک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو می شود.
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 287652
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال تهران

admin ادمین پورتال تهران

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه