روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران خبر داد:
اولین جلسه شورای برنامه ریزی مدیران در سال 1401 در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان تهران برگزار شد
اولین جلسه شورای برنامه ریزی مدیران در سال 1401 با حضور سرپرست اداره کل دامپزشکی استان، معاونین و روسای ادارات ستادی وشهرستانی درمحل سالن جلسات اداره کل برگزارشد
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران جلسه شورای برنامه ریزی مدیران در مورخ 1401/01/24 با حضور سرپرست اداره کل دامپزشکی استان، معاونین و روسای ادارات ستادی وشهرستانی درمحل سالن جلسات اداره کل برگزارشد.
در ابتدای این جلسه حجت الاسلام احمد یوسفی نیا مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه وفات ام المومنین حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها را که اولین زنی بود که حضرت محمد (ص) ایمان آورد و ولایت را پذیرفت تسلیت گفت.
وی در ادامه با اشاره به وظایف مهم نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی بخصوص نظارت بر حلیت در کشتارگاهها، برگزاری اعیاد و مناسبتهای اسلامی و برپایی نماز جماعت را ازدیگر کارهای صورت گرفته برشمرد و خاطرنشان کرد : حوزه نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی استان با 55 ناظرشرعی در سردخانه ها و 3 ناظر شرعی در گمرک های استان تهران به موازات کارشناسان اداره قرنطینه بر واردات بیش از 1800 کانتینر فرآورده خام دامی نظارت شرعی داشته است.
حجت الاسلام یوسفی نیا حلیت غذا را در جوامع اسلامی بسیار مهم ارزیابی کرد و در این خصوص گفت: با نظارت ناظرین شرعی در کشتارگاههای استان تهران بیش از 7800 قطعه مرغ، 81 راس دام سبک و 55 راس دام سنگین از نظر شرعی حرام شناسایی شد و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان تهران در اتمام صحبتهای خود برگزاری جلسات آموزشی عقیدتی برای بانوان و آقایان، آموزش ناظرین شرعی به صورت استانی و منطقه ای،آموزش برای ذابحین ،95 مورد بازدید نامحسوس از کشتارگاه ها ،تجلیل از فعالان نماز و برگزاری بیش از 85 مورد طرح مواسات را از دیگر خدمات این دفتر عنوان کرد.
در ادامه این جلسه مهندس محمد رحیمی معاون توسعه و مدیریت منابع اداره کل دامپزشکی استان تهران ضمن عرض خیرمقدم و آرزوی قبولی طاعات برای حاضرین در جلسه در خصوص اقدامات صورت گرفته جهت دریافت بودجه هزینه ای و تملکی توضیحاتی ارایه داد و پرداخت دیون کارمندان را در سال 1400 که از سال 1388 باقی مانده بود از مهمترین اقدامات صورت گرفته برشمرد.
وی در ادامه در خصوص جذب پرسنل در سال 1400 که به سه صورت آزمون استخدامی ، سهمیه ایثارگری و آزاد برگزار شد توضیحاتی ارایه کرد و تعداد پرسنل جذب شده را بالغ بر 30 نفر بر شمرد.
معاون توسعه ومدیریت منابع اداره کل دامپزشکی استان تهران در پایان صرفه جویی در مصرف منابع را بسیار مهم و واجب ارزیابی کرد و از روسای ادارت ستادی و شهرستانی درخواست کرد با نظارت دقیق بر روند اجرای کار در کاهش هزینه ها و افزایش کیفیت انجام کار همت لازم راداشته باشند.
در ادامه این جلسه دکتر مهدی سلوکانه معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان تهران عملکرد دامپزشکی را در سال 1400 با وجود تحریمهای ظالمانه بسیار خوب و موثر عنوان کرد و ضمن تقدیر از عملکرد ادارات ستادی و شهرستانی گفت: خوشبختانه با زحمات شبانه روزی همکاران در سال 1400 هیچ گونه واحد صنعتی طیور درگیر بیماری آنفلوآنزای فوق حاد طیور نشد.
وی اجرای طرح تشدید نظارتی دامپزشکی در استان تهران را همزمان با سراسر کشور از ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ با ابلاغ معاون وزیر جهادکشاورزی و رئیس سازمان دامپزشکی کشور عنوان کرد و گفت: با برنامه ریزی مناسب و تشکیل اکیپ های نظارت بهداشتی و شرعی در ادارات شهرستانی و ستادی تا کنون بالغ بر 7000 هزار مورد بازدید صورت پذیرفته که طی این بازدیدها بیش از 75 هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط و بالغ بر 44 هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی از چرخه مصرف انسانی خارج شده است.
سپس هر کدام از روسای ادارات ستادی و شهرستانی گزارشی از فعالیت های خود در سال گذشته و ابتدای سال جاری ارائه و پیشنهاداتی را در جهت بهبود امور و رفع نواقص ارائه کردند.
در پایان این جلسه دکتر محمد حبیبی سرپرست اداره کل دامپزشکی استان تهران بعد از شنیدن گزارش روسای ادارت ستادی و شهرستانی به جمع بندی موضوعات مطرح شده پرداخت و ضمن تشکر از زحمات تمامی پرسنل خدوم دامپزشکی در راستای اعتلای سلامت غذایی جامعه، لزوم آموزشهای فنی حین خدمت را برای پرسنل دامپزشکی در راستای ارتقاء کیفیت کار و خدمت بهتر بسیار مهم ارزیابی کرد و از روسای ادارات ستادی و شهرستانی درخواست کرد برای نیل به این هدف تمام توان خویش را به کار گیرند. این مقام مسئول در ادامه ایجاد زیر ساخت دولت الکترونیک،تشکیل کمیته های فنی،ضرورت استفاده بهینه از تمامی نیروها، تشکیل جلسات فنی با هر شهرستان ،اصلاح سیمای اداره و ضرورت کار دریک محیط دوستانه و به دور از حاشیه را از مواردی عنوان کرد که باید به آنها بیشتر پرداخته شود و در جهت رسیدن به این هدفها بیش از پیش تلاش شود.
نظر دهید