لیست اخبار صفحه :185
الزامات و توصیه های بهداشتی جهت تولید، عرضه ، خرید و نگهداری ماهی قرمز

الزامات و توصیه های بهداشتی جهت تولید، عرضه ، خرید و نگهداری ماهی قرمز

اداره کل دامپزشکی استان تهران ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو و آرزوی سلامتی برای هموطنان عزیز، با توجه به شیوع و پراکنش ویروس کرونا در کشور توصیه می نماید که در خرید و نگهداری ماهی قرمز به نکات ذیل توجه شود:

افزایش نظارت های بهداشتی دامپزشکی در پی شیوع کرونا ویروس در شهر تهران 

افزایش نظارت های بهداشتی دامپزشکی در پی شیوع کرونا ویروس در شهر تهران 

در پی انتشار ویروس کرونا درسطح کشور و همچنین شهر تهران ، اداره دامپزشکی پایتخت پروتکل های نظارتی در خصوص ارتقا بهداشت فردی متصدیان و کارکنان مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و همچنین افراد شاغل در مراکز بسته بندی و قطعه بندی و سرد خانه های شهر تهران که به نحوی در ارتباط با فرآورده های خام دامی می باشند را تشدید کرد.

اقدامات پیشگیرانه اداره کل دامپزشکی استان تهران در راستای پیشگیری ازبیماری ویروسی کرونا

اقدامات پیشگیرانه اداره کل دامپزشکی استان تهران در راستای پیشگیری ازبیماری ویروسی کرونا

دکتر سیدعلی سیدعلی بابائی معاون توسعه و منابع اداره کل درخصوص اقدامات انجام شده در راستای پیشگیری از بیماری ویروسی کرونا گفت: با توجه به ابعاد گسترده شیوع ویروس اقدامات پیشگیرانه در اداره کل و ادارات شهرستان انجام داده ایم

هویت دار بودن فرآورده مهمترین فاکتور در انتخاب محصولات خام دامی است
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قدس عنوان کرد

هویت دار بودن فرآورده مهمترین فاکتور در انتخاب محصولات خام دامی است

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قدس با اشاره به اینکه مهمترین موضوع در فرآورده های خام دامی، بحث هویت فرآورده است گفت: فرآورده هویت دار موجب افزایش اعتماد مصرف کننده، طول عمر بیشتر در نگهداری محصول، فرهنگ سازی و ایجاد رقابت میان تولید کنندگان می شود.

تشدید نظارت و گشت های مشترک  با سایر دستگاههای نظارتی از آغاز اسفند ماه

تشدید نظارت و گشت های مشترک با سایر دستگاههای نظارتی از آغاز اسفند ماه

همزمان با آغاز اسفند ماه و نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و با توجه به افزایش تقاضای شهروندان به تامین فرآورده های پروتئینی، طرح تشدید نظارت بر واحد های عرضه و رستوران های سطح شهر تهران در دستور کار قرار گرفت.

لینک کوتاه